martes, 19 de marzo de 2019

El Dia, Edició dimecres 21 d’agost de 1.935, pàg. 2


CONCURS PER A LA PROVISIO D'UNA PLAÇA DE BIBLIOTECARIA MUNICIPAL.

Al tauler oficicial de la Casa de la Ciutat, hi ha exposades les bases per què es regirà el Concurs per a proveir una plaça de Bibliotecària municipal, adscrita a la Biblioteca-Museu Municipal Soler i Palet, dotada amb el sou anual de tres mil pessetes.

Les instàncies, degudament reintegrades i documents que amb elles deuen produir-se es presentaran adreçades a l'lltre. Sr. Alcalde, en el Registre de la Secretaria Municipal dintre els dies i hores de despatx i en el termini d'un mes, comptat des de la publicació de la corresponent Convocatòria al Butlletí Oficial de la Generalitat de Catalunya i celebrant-se les proves o exercicis, si així ho estima precís el Tribunal, després d'haver transcorregut un mes de l'esmentada publicació.

ACCIDENT

Anit, en tallar una corretja amb un ganivet, a Pere Torrell de 33 anys, solter, amb domicili al carrer d'Arquimedes, 227, va relliscar-li l'eina produint-se una ferida de consideració al dors de la mà esquerra, la qual li fou curada al Dispensari Mèdic pel doctor Bosch.

PARTIDA D'UNA COLONIA ESCOLAR.

A dos quarts de tres de la tarda d'avui, ha sortit en direcció a Capellades la segona i darrera Colònia de nens que sojornarà uns 25 dies en aquell bell indret.

L'acte ha tingut lloc davant les Cases Consistorials i han assistit algunes autoritats i familiars dels petits colons.

RETORN D'UNA COLONIA.

Cap al tard d'avui, ha d'arribar procedent del joliu poble de Capellades, la primera Colònia escolar de nens que hl ha estiuejat prop d'una mesada.

Els escolars seran rebuts per les autoritats i llurs familiars enfront de Ca la Ciutat.

L'ESPERIT D'AVENTURA.

A les dotze d'aquest migdia, de la vila de Sitges han telefonal a la Comandància Municipal de la noslra ciutal que havia estat recollit a la dita població el noi de 14 anys Josep Miquel Molinos i Adell, domiciliat a la Rambla d'Egara, 42, de Terrassa, el qual el dia 19 del corrent mes havia fugit del seu domicili patern.

Han estat avisats els seus pares, perquè vagin a recollir-lo.

No hay comentarios: