jueves, 30 de enero de 2020

L’Acció, dilluns 4 de maig de 1.936 pàg. 2


FERIT PER CAIGUDA.

A un quart de tres de la tarda del passat dissabte, mentre jugava al carrer amb uns vailets, tingué la desgràcia de caure, l'infant de cinc anys, Josep Canton, domiciliat al carrer Ramon Llull, 102.

Es produí una ferida al pòmul esquerre, la qual li curaren al Dispensari.

ACCIDENTS CICLISTES.

Quan muntat en una bicicleta de la seva propietat, o dirigit a la nostra ciutat, en ésser en el lloc conegut per Vista Alegre, li relliscà el vehicle anat a parar a terra ell i bicicleta, el jove de 19 anys, Joan Laforet, domiciliat al carrer del Vall, 48.

Per tal que el curessin anà al Dispensari local, on li apreciaren unes ferides a la parpella esquerra com també altres ferides a l’esquena.

També per haver sofert una caiguda, anant en bicicleta, ahir a les onze del matí, fou curat en el mateix lloc, altre jove de 19 anys, anomenat Ramon Casanovas, amb domicili al carrer M. Azaña, 98.

Aquest sofria diverses excoriacions a la part esquerra de la cara.

ELS PERILLS DE L’ESPORT DE LA CROSSA.

Mentre jugava a hoquei al Camp del Polo, li donaren un fort cop d’stick al jugador de la localitat, Pere Julià, de 23 anys d’edat amb domicili al carrer de la Societat, 5. Encara que la lesió no fos molt important, al Dispensari de la nostra ciutat li curaren unes hores més tard una ferida amb avulsió d'una ungla del peu dret.

BATUDA CONTRA ELS CAPTAIRES.

Durant el dia d’ahir la guàrdia municipal portà a terme la detenció de diversos captaires, els quals pel seu especial aspecte, infongueren sospites.

Alguns d'ells, més tard resultaren amb antecedents delictius, i els restants després de prèvia interrogació foren expulsats de la nostra ciutat.

NOTA DE LA JOVENTUT COMUNISTA IBÉRICA.

La Joventut Comunista Ibérica ens prega que fem present a tots els inscrits al curset d’ «Economia Política» que J. Oltra i Picó donarà en el local del P.O.U.M. (Sant Pere, 15, segon), que en lloc de començar la primera lliçó demà, tal com estava anunciat, ha estat ajornada pel proper divendres, dia 8, a la mateixa hora.

NATALICI.

Darrerament la llar dels nostres amics Josep Rius i Angelina González, ferms propulsors dels nostres ideals d’esquerra, s’ha vist alegrada amb la vinguda d’una xamosa i robusta nena, la qual serà registrada civilment amb el nom de Montserrat.

La nostra més sincera enhorabona als recents i venturosos pares.

No hay comentarios: