viernes, 28 de diciembre de 2018

L’Acció, edició dilluns 5 d’agost de 1935, pàg. 2


L’EXCURSIÓ DEL GRUP D’E.R. DEL DISTRICTE TERCER.

Recordem als nostres lectors que el Grup d'Esquerra Republicana del Districte III, ha organitzat per a un dia de la propera setmana, una bonica excursió a Tarragona i Salou, durant la qual seran visitats diversos llocs artístics de la capital tarragonina, distingida pels seus atractius monuments romans.

Com sigui que els organitzadors ja han emplenat un cotxe, i actualment  estan organitzant-se’n un altre, es prega que aquells que vulguin assistir-hi, s'inscriguin com més aviat millor.

EL BALL DE QUINTOS A LA CASA DEL POBLE.

EI passat dissabte, tal com ja havien vingut anunciant, tingué lloc; en el saló de Ia nostra Casa del Poble, el tradicional ball de quintos.

La festa es vegé summament concorreguda per l'element jovenívol de la nostra entitat. L’animació no decaigué ni un sol moment.

Una novetat representà el debut del ballarí local, Florenci Mateu el qual acompanyat dels nostres músics, els voluntariosos «Katalan's Jazz», aconseguí un falaguer èxit en les seves exhibicions excèntriques.

EMOCIONANT ACCIDENT.

Quan passava per sobre d'una claraboia d'un cobert de casa seva la noia de 13 anys. Maria Parramón amb domicili al carrer Serrano, 31 de resultes d'estar esquerdat el vidre se li ensorrà enduent-se-la cap avall,

Afortunadament es pogué estintolar amb els colzes, essent per aquesta causa que no podia caure. Amb tot es produí unes ferides contuses a ambdós colzes.

ORDRE D'ALLIBERAMENT.

Per part del Cap Superior de Policia de Barcelona ha estat donada ordre al senyor Josep Gascon cap de Ja presó local que posi en llibertat al detingut Francesc Meroño ei qual venia sofrint condemna arran de la troballa de dinamita al carrer Manyè i Flaquer.

EL CAP DELS MUNICIPALS FA VACANCES.

Per tala que pugui passar uns dies de repòs i esbargiment, han estat facilitats vuit dies de vacances municipals a l’actual cap de municipals, senyor Josep Carramiñana.

L'ha suplert en el seu càrrec, interinament el caporal de municipals, senyor Rafael Guinart.

No hay comentarios: