jueves, 30 de mayo de 2019

El Dia, Edició dimars 29 d’octubre de 1.935, pàg. 2


ALLIBERAMENT.

Avui al matí ha estat alliberat provisionalment, per ordre del Jutjat d'Instrucció, Rafael Clarassà, que feia dies es trobava detingut a la presó d'aquest partit judicial per haver comès un furt a la nostra ciutat.

El Clarassà, viu al carrer Migdia, 4, de Barcelona, i es desplaçà a Terrassa per a cometre el fet de referència.

DETENCIÓ DE L'AUTOR D'UN ROBATORI.

El propietari de la casa número 131 del carrer de Newton, Antoni Vuelvalà, ahir, a les cinc de la tarda, es personà a la Comissaria de Policia denunciant que li havien robat del seu domicili, la quantitat de 790 pessetes.

La policia es persona al lloc del fet i comprovà que usant una clau falsa el lladregot s'havia introduït; a la casa. Després, per apoderar-se dels diners, violentà un bagul regirant-lo del tot.

Immediatament, els agents començaren gestions que donaren per resultat la detenció de l'autor del fet, el jove de 16 anys, Emili Martin i Martínez. En el detingut registre efectuat per la policía al seu domicili, Carretera de Martorell, 160, va trobar-li amagades les 790 pessetes robades.

Aquest matí, després d'haver prestat declaració al Jutjat, ha ingressat a la presó.

DENUNCIA, PER ROBATORI.

Un pagès de la barriada de Can Aurell, ha denunciat al Jutjat de Primera Instància que d'una caseta situada a la vinya de la seva propietat li havien robat un matalàs i unes cadires, després d'haver violentat la porta d'entrada. Ignora qui pugui ésser l'autor de la substracció.

La policia efectua diligències per a descobrir el culpable.

EL CONCURS LOCAL DE PESSEBRES.

Han començat, per part de la Joventut d'Acció Catòlica els treballs preliminars per a l'organització del 7è Concurs Local de Pessebres. El Comitè designat sembla que té intenció d'introduir-hi enguany alguna innovació, que hom creu serà molt ben acollida entre els pessebristes.

No hay comentarios: