martes, 16 de julio de 2019

El Dia, Edició divendres 13 de decembre de 1.935, pàg. 2


LA FESTIVITAT DE SANTA LLUCIA.

Ha estat núvil, dia tretze i a més a més divendres. Però aquest seguit de fenòmens no han estat suficients per a reduir l'entusiasme i l'alegria de les nostres llucietes que s'han llençat al carrer des de primeres hores del matí.

Un gran nombre d'elles ha assistit al solemne ofici dedicat a la Santa patrona, i durant tot el matí han voltat a colles pels nostres carrers, lamentant la mala disposició del temps envers la diada i que no es celebressin sardanes ni concert a cap punt de la nostra ciutal, però deixant a tot arreu, una alegria sana que han encomanat a tols els altres atrafegats ciutadans.

A la tarda, ha tingui lloc l'encontre de futbol entre la selecció del Terrassa i la Penya Atlètics, llençant el kik-off una senyoreta modista.

Per a aquest vespre a les 7 es esperada l'arribada de la senyoreta Antonieta Arquer, popular miss Catalunya que serà obsequiada i complimentada tot seguit a Ca la Ciutat pel senyor alcalde i altres personalitats.

A la nit, al Teatre Alegria tindrà lloc el Gran Concurs de Vestits de 4 pessetes, l'exhibició de models i el Gran Ball a càrrec de l'orquestrina "Els Ramblers del Jazz", finint amb ell aquesta alegre diada a honor de les nostres gràcils modistes.

LA SENYORA ANTONIA SOLANS, propietària de la taula de gallina número 462 de la Plaça Mercat, assabenta que totes les participacions del bitllet de Lotería que ha expendit, són de DUES pessetes únicament, quedant ben aclarit que essent feta la quantitat en números, no serà vàlida cap participació que sigui superior el seu import a la dita quantitat.

NOTES DE L'ALCALDIA.

El secretari de l’alcalde, senyor Ribes, ha acusat rebut de tres participacions, enviades pel propietari de I'establiment públic "Bar Sevilla", les quals han estat distribuides, una a l’Asil Busquets, altra a l'Hospital i la tercera a la Junta de Protecció de la Infància.

També ens ha assabentat que el vinent dilluns tindrà lloc a l'alcaldia una reunió del Comitè local del segell pro-infància.

ORDRE D'ALLIBERAMENT.

S'ha dictat ordre d'alliberament a favor de Josep Vicente i Joan, acusat d'haver sostret determinada quantitat als seus pares adoptius, la qual cosa no ha pogut comprovar-se i restant lliure doncs, per manca de proves.

No hay comentarios: