domingo, 13 de octubre de 2019

Diari de Girona de avisos i noticies, 8 de febrer de 1936, pàg 3


ATRACAMENT

Aquest matí a Terrassa, dos individus pistola en mà, han deturat un automòbil en el qual viatjaven dos dependents d'una fàbrica —un dels quals conduïa l'auto— i pujant dalt del vehicle han obligat als dependents a continuar la marxa tot amenaçant-los.

Pel camí, s'han embutxacat cinc mil pessetes que portaven els dependents i que eren per al pagament dels jornals dels obrers. Han obligat al xofer a conduir-los fins a Barcelona on en arribar al carrer de Pi Margall ha baixat un dels atracadors, restant l'altre en el cotxe, fent-se conduir aquest fins al carrer de Salmerón, on ha pres un taxi, desapareixent.

Els dependents de la fàbrica, un cop lliures dels atracadors. s'han personat a la Delegació General d'ordre públic on han denunciat el fet i han facilitat el número del taxi que havia pres un dels atracadors. En les fotografies del registre de delinqüents de la Delegació d'ordre públic no han reconegut a cap dels atracadors.

Més tard, fetes les recerques oportunes s'ha presentat el xofer del taxi utilitzat per un dels atracadors, el qual ha manifestat que efectivament un individu desconegut li llogà el taxi al carrer de Salmerón fent-se conduir a la Plaça Urquinaona, on ha descendit, havent-lo perdut de vista.

No hay comentarios: