domingo, 6 de octubre de 2019

L’Acció, dilluns 3 de febrer de 1.936 pàg. 3


ACCIDENT DEL TREBALL D'UN COMPANY.

L'estimat amic, ex-membre del Comitè Executiu local d'E. R. de C. lligat a nosaltres amb vincles amicals i de correligionarisme, en Josep Moix, domiciliat al carrer Agricultura, núm. 7, ha sofert un desgraciat accident del treball.

Com a encarregat de la secció de dones de la casa J. Duran, l'amic Moix arranjava dissabte el matí un tub de la calefacció i tingué la dissort que l'escala en la qual estava enfilat per dur a terme la reparació, li rellisqués, produint-se per aquest motiu, una caiguda molt parençosa,

Uns companys treballadors cuitaren a auxiliar-lo. Seguidament el traslladaren a la Mútua d'Assegurances, on li apreciaren diverses ferides al cap i commoció general.

Després de curat, la Creu Roja el conduí a la Clínica de la Mútua, on quedà hospitalitzat.

Desitgem vivament un prompte restabliment a l'amic Moix.

DECOMISSOS A L'ESCORXADOR.

Durant el passat mes de gener a l'Escorxador Municipal, han decomissat els següents caps de bestiar: tres ovelles, una cabra i una vedella, També ho ban estat 399 quilos d'esporgadures i 78 fetus d'animals.

LA MISTERIOSA ABSÈNCIA D’UN CIUTADÂ.

Ha estat denunciada a la Comandància Municipal. la desaparició, d'un home de 45 anys. anomenat Francesc Martínez i Martínez, domiciliat al final del carrer Blasco de Garay el qual sortí del seu domicili a les nou del matí d’ahir, sense que s’hagin tingut més noticies d'ell.

Hom desconeix els molins d'aquesta desaparició, doncs els seus familiars han manifestat que el desaparegut està en el seu cabal judici, i que mai havia manifestat voler marxar del costat de la família.

UN ESCORCOLLADOR DETINGUT.

Durant la passada nit, la guàrdia municipal nocturna, ha detingut un subjecte anomenat, Joan de Déu Manrique, el qual es dedicava a registrar les butxaques d’uns abrics que estaven en un penjador del «Bar Orient».

L'astut explorador ha estat conduït a ta Comandància, i més tard ha ingressat als calabossos del pati de l'Ajuntament.

NOU SETMANARI.

Ha aparegut a la nostra ciutat, un periòdic titulat, «Unitat», el qual sembla es portaven de les activitats que desenvolupen les organitzacions democràtiques i sindicals obreres de la localitat, al carrer Sant Francesc, 78 primer.

No hay comentarios: