domingo, 9 de febrero de 2020

L’Acció, dimecres 13 de maig de 1.936 pàg. 2


CONFERÈNCIA EN EL CENTRE CATALANISTA REPUBLICÀ.

Demà dijous, el periodista Josep M. Planes donarà a aquesta entitat una conferència sobre: «El moment crucial».

L'acte és públic i forma part de la sèrie que ve organitzant la joventut d'aquest Centre.

UN ALTRE ROBATORI.

Aquest matí, ha estat denunciat a la Comissaria de policia, un robatori efectuat en un magatzem de coment del carrer Galileu, 111.

Els lladres aprofitaren uns moments que el magatzem estava desert i després de destruir una porta amb la palanqueta, que ha estat trobada per la policia, s’apoderaren de 400 pessetes en metàl·lic que trobaren en un calaix.

També robaren un rellotge de butxaca, un abric d’home i un anell d’or. Tot plegat valorat en unes 385 pessetes.

El robatori es portà a terme a dos quarts de vuit del vespre, i el propietari del magatzem s’anomena Josep Vinyals, de 37 anys, domiciliat al carrer baix plaça, 10.

Sembla que la policia té una pista segura i és possible que demà puguem donar unes interessants noves sobre aquest robatori.

A DISSORT D'UN INFANT.

Ahir a la tarda, el nen de 7 anys, Joaquim Bel, domiciliat al carrer Concili Egarenc, estava al pas a nivell dels F. F. C. C. de la carretera de Martorell presenciant l'arribada del tren.

Un cop hagué passat el tren, l’esmentat vailet posà una mà en una engravació dels pals privatoris per a la circulació de vianants, i en el moment d'aixecar-se el pal quedà aixafada la mà del desgraciat vailet.

Fou portat al Dispensari on el curaren convenientment.

TRASLLAT DEL DOMICILI DE LA CREU ROJA.

Se'ns comunica que dintre breus dies, serà instal·lat el nou local de la Creu Roja als números 261 i 263 del carrer d'Arquímedes.

Aquest local consisteix en un espaiós i confortable garatge, on podran ésser guardats tots els cotxes i lliteres de la Creu Roja.

També hi han altres dependències on hi seran instal·lats compartiments de la mateixa Creu Roja.

No hay comentarios: