sábado, 23 de noviembre de 2019

L’Acció, dissabte 7 de març de 1.936 pàg. 2


LA MORT DE LA FILLETA D’UN ESTIMAT MATRIMONI.

Als tres mesos d’edat, quan ja els seus pares li havien dedicat tot llur amor, morí ahir després de curta malaltia, quasi sobtadament la nena Nuri Almirall i López, filla dels joves consorts, bons amics nostres, en Joan i Maria.

Aquesta tarda, a les 3, s’ha celebrat el sepeli civil de cadàver de l'infant. Acte funerari que s'ha vist molt concorregut per les múltiples amistats dels dissortats pares, als quals expressem el nostre més sentit condol, extensiu a l’avi de la nena difunta, l’amic Isidre Almirall, conseller d’Esquerra de l’Ajuntament.

VISITES A L’ALCALDIA.

Ahir, estigueren al despatx de l’alcaldia, per tal de complimentar el primer magistrat de la ciutat, el tinent coronel de la guàrdia civil, senyor Joan Aliaga, acompanyat del tinent del mateix cos que presta el seu servei a Sabadell.

Havien vingut a Terrassa amb motiu de l’assassinat de Joan Solsona.

En absència del senyor Morera, els complimentà el senyor Palet i Martí, que en aquells moments ocupava l’alcaldia.

CURA DE REPÓS.

Per tal de restablir i afinar la seva salut quelcom crebantada, passa uns dies al Pirineu el nostre estimat company, oficial de secretaria de l'Ajuntament, en Francesc Jofresa.

Desitgem que li provi força.

EN PRO DE L’HOMENATGE A LA VELLESA.

Per tal de poder intensificar la campanya a profit de l’obra d'homenatge la Vellesa, el conseller regidor d'Assistència Social, senyor Domènec Armengol, ha convocat pel proper dilluns, a les vuit del vespre, a totes les entitats de la localitat, perquè assisteixin a una reunió magna que es celebrarà al saló de sessions.

CONCERT DE DISCOS A L’HOT CLUB.

Demà diumenge, al migdia, Hot Club oferirà una emissió especial de música de jazz, en discos, a fi de presentar al públic la radio-gramola que la mencionada entitat ha adquirit.

L'acte tindrà lloc en l'estatge de l'entitat, Rambla d'Egara (Restaurant Terrassa) i en el mateix seran presentats discos escollits de música sincopada.

L’entrada al local serà lliure començant l’acte a les dotze en punt del migdia.

NOVA JUNTA.

En la reunió general darrerament celebrada per l’Agrupació Fotogràfica de Terrassa va ésser nomenada la nova Junta Directiva composta dels següents senyors: President, Miquel Llobet; Vice-President; Joan Rusca; Secretari, Joaquim Cardús; Comptador, Valerià Querol; Tresorer, Josep Duran; Vocals, Frederic Ferreri; Joan Ramoneda, Salvador Castillón, Claudi Altisent.

Laboratori: President, Frederic Ferreri; Vocals. Gaietà Barba, Artur Ribas i Salvador Castillón.

No hay comentarios: