jueves, 16 de julio de 2020

Front, 17 de setembre de 1.936, pàg 4


OBERTURA DE LES ESCOLES DE PÀRVULS

La delegació del C. E. N. U. es complau en fer públic que el proper dilluns, dia 21 ja començaran a funcionar les escoles de pàrvuls d'aquesta ciutat per bé que amb caràcter provisional en espera del pla general que molt aviat quedarà enllestit i permetre donar escola a tots els infants de Terrassa.

RECAPTACIÓ DE CONTRIBUCIONS

Es recorda novament que el dissabte dia 19, fineix el període de cobrament de la Contribució del tercer trimestre d'enguany.

AJUNTAMENT DE TERRASSA

La Comissió de Govern de l'Ajuntament, en sessió celebrada el dia 15 de juliol proppassat, prengué, entre altres, els següents acords:

"Canviar el nom del carrer que fins ara s'ha retolat "Carrer del Marques de Comillas" pel de "Carrer d'Esteve Mas".

I en la sessió corresponent al dia 4 dels corrents, prengué, també, entre altres, l'acord que segueix:

Canviar el nom dels següents carrers de la nostra ciutat pels que en el seu lloc s'esmenten, i són: el d'Alcalà Zamora es dirà en el successiu, de Francesc Asenso; el de St. Jaume, Joan Pomés; el de St. Pere. Milícies Catalanes; el de St. Cristòfol, Amadeu Colldeforns; el de Sant Domènec. Escultor Armengol; el de Sant Francesc, Enric Fontbernat; el de Sant Joan, Aviador Cabré; el de St. Ildefons  Magí Rodó; el de St. Llorenç, Ignasi Iglesias; el de Sant Valentí, Valentí Almirall; el de Sant Quirze, Màrtirs del 6 d'octubre; el de Sant Isidre, Pau  Iglesias; el de Sant Gaietà, Josep Sunyol; el de la Verge del Pilar, carrer del 19 de Juliol, i la Plaça de la Creu, Plaça del 16 de febrer.

El que es fa públic per mitjà del Butlletí Oficial de la Generalitat de Catalunya i dels periòdics locals, perquè en el termini de vuit dies, comptats des de l'endemà de la publicació oficial dels susdits acords, puguin, els veïns que ho estimin pertinent, fer ús del dret que els hi reconeix l'art. 154 de la Llei municipal per Catalunya.

INSTITUT ELEMENTAL DE SEGON ENSENYAMENT

Aquest Institut posa en coneixement dels qui desitgin fer la matrícula d'ingrés de batxillerat, que aquesta estarà oberta durant els dies 21 al 30 dels corrents, en la Secretaria d'aquest Centre de deu a dotze del matí. 

Per a les altres matrícules, no està dictada encara cap disposició, però podem assegurar que serà feta la convocatòria per molt aviat.

CAFE BAR MONUMENTAL

Dissabte, dia 18, a les deu de la nit, concert pro Hospitals de Sang a càrrec dels cantants amateurs: Lluís Crispí (tenor) i Josep Nasarre (baríton), acompanyats al piano pel mestre senyor Torras, amb la col·laboració de La Rondalla del Centre Aragonès amb els seus cantadors de Jotes.

No hay comentarios: