martes, 30 de junio de 2020

La Veu de Catalunya, 5 de setembre de 1.936, pàg. 9


Celebrà assemblea general extraordinària l’entitat «Amics de les Arts».

Ateses les circumstàncies actuals i a l’objecte de facilitar l’adaptació necessària de l’entitat al nou estat de coses, el Consell Directiu posà els càrrecs a la disposició de l’assemblea.

Heus ací la composició de la nova Junta: President, Marc Armengol; Vice-president, Espartacus Puig, Secretari, Vicenç Serrano; Vice-secretari Josep Albareda; Tresorer, Ramon Camí; Comptador, Domènec Armengol; Vocals: Pintura, Rupert Font; Música, Eusebi Perich; Literatura, Ferran Canyameres; Escultura, Esteve Casanovas; Cinema, Francesc Montmany.

Ha estat conduit a la seva darrera estada el cadàver del conegut compatrici Salvador Durán i Clermunt, que morí víctima d’accident.

El desgraciat Duran va dirigir-se a l’estatge que posseïa al carrer Galileu a donar una ullada a les cavalleries emprades en el servei de recollida de les escombraries de la ciutat. En passar ran d’un dels esmentats animals, aquest va etzibar-li una sèrie de guitzes que el Durán no pogué evitar, a conseqüència d’haver caigut a terra en rebre la primera.

De les lesions greus que va rebre, l’accidentat deixà d’existir passades una vintena d’hores.

E.P.R.

No hay comentarios: