sábado, 1 de agosto de 2020

Front, 30 de setembre de 1.936, pàg 2


D’INTERÈS PER ALS ABONATS AL TELÈFON.

La intervenció de la Generalitat a la Companyia Telefònica fa avinent a tots els abonats al servei telefònic que no estiguin al corrent en llur pagament, l'obligació en què estan de posar-se al corrent pel que resta de mes.

Aquells abonats que desatenguin aquesta consigna sense haver justificat llur actitud davant d'aquesta Intervenció, seran considerats com obstaculitzadors del nou ordre i quedaran per tant, a les conseqüències a què tot actitud pugui donar

D'INTERÉS PELS FAMILIARS DELS MILICIANS QUE ES TROBEN AL FRONT.

S'adverteix que les setmanades dels milicians del P. O. U. M. que es troben al front, cal passar a cobrar-les a l'estatge de la Junta de Seguretat (ex-Jutjat de primera Instància) demà dissabte, de 9 a 1 i de 3 a 7.

La setmana que correspon cobrar és la que va del 16 al 23 de l'actual.

ADVERTENCIA.

Avui ha començat l'expedició del període voluntari de les cèdules personals d'enguany. El President del Consell Municipal d'aquesta ciutat, posa en coneixement de les persones obligades a proveir-se de les mateixes que poden fer-ho tots els dies laborables de 9 a 12, a la Recaptació de Contribucions, carrer de Puignovell, núm. 17.

DISPENSARI MÈDIC MUNICIPAL.

Ha estat assistit Miquel GanelI, domiciliat, al Pla de l'Ametllera, 60, d'una ferida contusa al front, produïda per caiguda al seu domicili.

Ahir a dos quarts de set de la tarda, fou atropellat a la carretera de Matadepera pel cotxe Chevrolet B.—48.600 el nen de 4 anys Joaquim Buil domiciliat al carrer de Transversal. El mateix cotxe el portà al Dispensari on fou atès pel facultatiu de torn, d'una ferida a la regió frontal, commoció cerebral i diverses contusions a diferents parts del cos, de pronòstic reservat.

També ha estat assistit d'una ferida tallant al dit polze esquerre, Albert Marsal, de 60 anys, domiciliat al carrer de Baldric, núm. 8.

CONSELLERIA D'ASSISTÈNCIA SOCIAL.

El Conseller regidor d'Assistència Social d’aquest Ajuntament, fa avinent a totes aquelles famílies que tenen recollits a casa seva Infants dels arribats de Madrid, l'obligació ineludible que tenen de passar per la Conselleria esmentada, instal·lació a les Cases Consistorials de 6 a 8 del vespre, a l’objecte d'emplenar la fitxa corresponent de cada infant.

Posa de manifest el Conseller regidor d'Assistència Social que aquesta mesura és per la finalitat única de saber on estan estatjats els fills dels companys madrilenys, per a tranquil·litat d'ells i per a omplir tots els requisits a què obliga el vetllar pels esmentats infants.

NOTA DE LA PRESIDENCIA DEL CONSELL MUNICIPAL.

Havent-se rebut a aquesta Presidència una ordre de la Conselleria de Defensa de la Generalitat de Catalunya en la qual es disposa la presentació del sergent de l’Exèrcit N'Antoni Herrán i Barrio, resident a aquesta ciutat, i el domicili del qual es desconeix, es fa públic, perquè arribi al seu coneixement, que el dit sergent Antoni Herran i Barrio té de presentar-se immediatament davant el Consell Municipal d'aquesta  ciutat, on se li notificarà l’ordre a ell dirigida.

No hay comentarios: