viernes, 21 de agosto de 2020

L’Acció, divendres 16 d’octubre de 1.936 pàg. 2

LA CURSA DE BRAUS AL CAMP DEL TERRASSA F. C.

El proper diumenge, al Camp del Terrassa F. C, es celebrarà un grandiós festival taurí i una gran carrera de cintes.

A la carrera de cintes, hi prendran part, els corredors més destacats de la localitat. Les cintes que es trauran en sort, són confeccionades i cedides pel simpàtic Grup Femení de l'Asil Busquets de la nostra ciutat.

El milicià Llorenç Garcia i Granero, organitzador d'aquest gran espectacle, lidiarà, banderillarà i donarà mort, a dos braus, acompanyat de la seva corresponent i quadrilla de banderillera.

Hom prega al públic de Terrassa que acudeixi a aquest nou espectacle, el qual és a benefici dels nostres milicians hospitalitzats.

EL FESTIVAL BENEFIC D'AQUEST VESPRE AL TEATRE DEL POBLE.

Recordem als lectors que aquest vespre, es celebrarà al Teatre del Poble, el festival que a profit de les milícies ban organitzat els amics de la secció teatral de la Casa del Poble.

La vetllada serà composta de dues representacions. Primerament la comèdia en un acte «Jugar a casats» i després la valuosa obra teatral, traducció d'una gran comèdia francesa «Les delícies de la Llar», Col·laboraran a la festa eminents actrius de la capital.

ESCOLA INDUSTRIAL.

Es convoca a tots els alumnes d'aquesta Escola a l'Assemblea que tindrà lloc el diumenge dia 18 del corrent a les 10 del mati al Saló d’actes de la mateixa, per tractar assumptes relacionats amb els exàmens extraordinaris, obertura de Curs i els nous plans d'estudis.

Es fa avinent que els acords que es prenguin a la mateixa seran definitius i per tant s'espera l'assistència de tots els alumnes.

ALS PINTORS, FUSTERS, PALETES I MANOBRES DE LA U. G. T.

Per tal d'efectuar un canvi d'impressions sobre l’assemblea de conjunt del ram de construcció que es celebrarà demà al matí al Cinema Doré es convoca a tots els companys pintors, fusters, paletes i manobres, a una entrevista en el local social de la Unió Local de Sindicats Obrers (U. G. T) a les 9 i mitja de la nit.

NO ES PODEN TREURE QUEVIURES DE LA CIUTAT.

La conselleria de Proveïments la avinent a tots els ciutadans, que queda terminantment prohibit treure de la localitat cap classe de queviures.

Aquells que vulguin treure alguns queviures, hauran de passar prèviament per la conselleria esmentada, on els hi seran controlats els seus gèneres.

ALTRA NOTA DE LA CONSELLERIA DE PROVEÏMENTS.

Es fa avinent a tots els comerciants dels nostres Mercadals i comerç en generals que queda prohibit augmentar el preu dels seus gèneres, sense la deguda autorització de la conselleria de Proveïments.

Tot ciutadà que vegi que han estat apujat alguns articles, és pregat a denunciar la infracció a la conselleria de Proveïments.

AVIS ALS MESTRES DE LA (U. G. T.).

Es posa en coneixement dels mestres nacionals de la comarca del Vallès Occidental afiliats a la F. E. T. E. (U. G. T.) que a partir d'avui poden passar pel local social, Cremat, 27, pral., per a recollir la Certificació Sindical que necessàriament ha d'acompanyar la instància de reingrés al Magisteri Oficial.

L'INSTAL·LACIÓ D'UNES CONSELLERIES.

Per les referències que hem pogut recollir, sembla que les noves conselleries de Proveïments, Hisenda i Indústria, seran instal·lades a l'edifici de l’Institut Industrial.

La conselleria de Proveïments, però, continuaria tenint el seu magatzem al carrer Pau Iglesias (abans Sant Isidre).


No hay comentarios: