martes, 4 de agosto de 2020

L’Acció, divendres 2 d’octubre de 1.936 pàg. 2


NOTA DEL COMITÈ DE DEFENSA ANTIFEIXISTA.

Tots els ciutadans que pertanyen en els articles més amunt esmentats, o siguin sergents, bridades, sots-oficials d'actiu de complement residents a aquesta localitat, es serviran passar per aquest Comitè de Defensa Antifeixista, Francesc Macià, número, 32.

ALS TREBALLADORS DE L'ENSENYAMENT.

Els sindicats de treballadors de l’ensenyament d'aquesta ciutat, que s'ha constituït en secció comarcal del Vallès Occidental, ha nomenat els següents companys per a formar la Junta, Panadés, Alsina, Brugué, Llonch, Artigués, Solà, Serrat, Onieva, Rigol i Puig.

La secretaria comarcal ha quedat estatjada al carrer Cremat, 27, pral., on podran dirigir-se totes les persones que vulguin informar-se dels afers propis de l’organització.

DEL RÈGIM DE LES ESCOLES.

El Consell de l'Escola Nova Unificada acordà sense perjudici de ulteriors resolucions, que en totes les persones que han començat a actuar sota el seu control directe, hi hagi classe fins el dissabte al migdia.

ELS AGENTS I GUÀRDIES I EL SEU FESTIVAL ANTIFEIXISTA.

Ja han, començat els assaigs de les obres teatrals que el proper dimecres seran posades en escena, en un dels més amplis locals de Terrassa, per part dels agents de policia i guàrdia d'assalt.

Hom preveu un gran èxit per aquesta festa, en la qual a més de dues representacions teatrals, hi prendrà part la Banda Municipal, la rondalla del Centre Aragonés i altres varietats que anunciarem més endavant.

El benefici total del festival, serà destinat únic i exclusivament per les milícies antifeixistes.

UNA JUSTA PROTESTA.

Sortint al pas a certs rumors propalats aquests dies per la nostra ciutat, sobre la concurrència d'elements desafectes al règim constituït, al Cafè Restaurant Terrassa (Rambla d'Egara, Cinema Rambla) hem de fer constar la més enèrgica protesta per part nostra i res més lluny de tot això, doncs, estan mancats de tot fonament i veracitat.

Així ho fan constar els cambrers de l'esmentat local pel bon nom i satisfacció de llur propietari i concurrents al mateix local.

REUNIÓ DE LA JUNTA CENTRAL DE LA UNIÓ LOCAL DE SINDICATS (U. G. T,).

EI Comitè Executiu de la Unió Local de Sindicats Obrers (U. G.T.) recorda a tots els companys delegats, efectius i suplents, de la Junta Central que aquesta nit a les 10 es celebrarà reunió plenària en el saló de Juntes del local social.

ASSOCIACIÓ OBRERA D'OPERARIS PINTORS (U. G. T).

Es prega a tots els afiliats que passin per la Secretaria del Sindicat durant tots els dies de 6 a 8 per recollir el carnet definitiu i el segell de cotització.

Aquest Sindicat fa avinent també que té oberta una llista de subscripció a profit de les víctimes del feixisme.

SALUTACIÓ.

L’hem rebuda molt afectuosa del ciutadà Dr. Miquel Vinyals en prendre possessiu del seu càrrec de President del Sanatori Mèdic-Quirúrgic de Terrassa (abans Hospital) per al qual fou recentment designat.

No hay comentarios: