domingo, 16 de agosto de 2020

L’Acció, dilluns 12 d’octubre de 1.936 pàg. 2


Adjudicació dels serveis de guarda-roba de la Casa del Poble

Com sia que ha quedat vacant l'adjudicació que fins ara tenien els germans Carreres, del gabinet guarda-roba instal·lat al saló d’actes de la Casa del Poble, hom treu a concurs aital concessió entre els socis de l’entitat «Fraternitat Republicana».

Qui li interessi l’adjudicació pot adreçar-se a algun membre de Junta directiva, els quals són visibles cada vespre, de 9 a 11, a la nostra entitat.

PATENT NACIONAL D’AUTOMÒBILS.

Es recorda novament als taxistes d'aquesta localitat que la Patent corresponent al 4ª, trimestre d’enguany es cobrarà en període voluntari fins el dia 15 del corrent. L'Oficina receptadora i està instal·lada al carrer de Puignovell número 13 i hores de 9 a 12 del matí.

HA MORT LA MARE D'UN REPUBLICÀ.

Avui ha mort n'Eulàlia Planes i Famades, anciana conciutadana ben afí als nostres ideals d'esquerra. Era mare de l’actriu i estimat militant, n'Isidre Pons, repartidor d’aquest diari i soci de la Casa del Poble.

Demà a les 9 del matí s'efectuarà l’enterrament del cadàver; comitiva que sortirà de la casa mortuòria, Pardo Bazán, 74.

Recomanem l'assistència als nostres militants.

PERMISSIONARIS QUE TORNEN AL FRONT.

Aquesta nit, pels volts de les onze, passarà per l'Estació del Nord, en direcció al front d'Aragó un tren militar que torna als seus llocs de combat els braus milicians del P. O. U. M. que prengueren part en la rendició del Monte Aragon i Estrecho Quinto.

Aquests permissionaris són en nombre de 200.

Esperem que Terrassa sabrà ben acomiadar-los.

No hay comentarios: