jueves, 6 de agosto de 2020

L’Acció, dissabte 3 d’octubre de 1.936 pàg. 2


LA FUNCIÓ D'AHIR AL TEATRE DEL POBLE ES REPETEIX AVUI.

Anit, amb el Teatre Principal (Teatre del Poble) ple i vessar, els aficionats del Casino del Comerç celebraren el seu anunciat festival a profit de les milícies antifeixistes.

La representació aconseguí un gran èxit d’interpretació per part dels voluntariosos aficionats, els quals no regatejaren esforços per tal que l'immortal obra d'Angel Guimerà «Terra Baixa» fos representada amb tots els detalls previstos en l'escenificació de la mateixa.

Excel·liren en les representació d'aquest conegut drama, les actrius de la capital, senyores Fontserè i Pla, com també les aficionades locals Olga Duch i Carolina Elies, especialment la Duch, la qual encarnà amb molt d'entusiasme el paper de «Nuri». Molt bé també el ciutadà Carrasquer en el seu paper de Manelic.

En vista de l’èxit, l'obra serà representada novament aquest vespre.

UNA CAMPANA AMAGADA.

Aquest matí, Pere Verdós, militant del P. S. U. C., cercant en mig d'unes bardisses per les immediacions del camp del Racing, prop la carretera de l'Ubach, ha trobat una campana de regulars dimensions amagada entre la brossa i el bardissar.

Sembla que la troballa procedeix d'algun edifici religiós, els habitants del qual, en previsió del que pogués passar devien treure-la pocs dies abans de l’actual revolta.

El company Verdós ha lliurat la campana al Comitè de Defensa, per tal que li doni la destinació que hom cregui més convenient.

LA CONTRIBUCIÓ DEL COMITÈ DE PROVEÏMENTS.

El Comitè de Proveïments posa en coneixement del comerç del Ram de l’Alimentació, que la recaptació de les quotes imposades per aquest Comitè serà el propvinent dilluns, a les hores acostumades d'oficina.

SERVEI D’ASSISTÈNCIA SOCIAL DOMICILIARIA.

Districte 1er Dr. Sanmartín. Districte 2on. Dr. Claveria. Districte 3er. Dr. Allué. Districte 4art. Dr. Maturana. Districte 5què, Dr. Domènech.

QUEVIURES INCAUTATS I L’ESTACIÓ DEL NORD PER LA CUINA POPULAR.

 61 quilos de patates; un quilo de carn: un conill i 40 quilos de patates.

No hay comentarios: