sábado, 1 de agosto de 2020

L’Acció, dimecres 30 de setembre de 1.936 pàg. 2


DONATIUS PER A LES NOSTRES MILÍCIES.

L’Associació Patronal de Barbers. Perruquers i Perruqueres de Terrassa, ha lliurat amb destinació a les milícies de l'E. R. de C., els següents donatius:

6 dotzenes de tovalloles, 2 de samarretes; 2 de cantimplores, i la quantitat metàl·lica de 71’75 pessetes.

Consignem des d'aquestes columnes, el públic agraïment del Comitè de milícies del nostre Partit.

TREBALLADORS QUE HAN FET UNA BONA OFRENA ALS MILICIANS DEL FRONT.

Els treballadors de la casa, Miquel Bosch S. A., han tramés al Comitè d'Ajut, a més d'allò que setmanalment recull de tots els obrers, i a iniciativa del Comitè de Control de l'esmentada casa, una bona quantitat de prendes destinades per els milicians, que lluiten al front, entre altres: guants, mocadors, mitjons, sabates, jerseis, caçadores, jocs interiors, impermeables.

Voldríem que la iniciativa d’aquest Comitè, la crida del qual, han respost totes les seves companyes i companys, fos imitada per les altres fàbriques.

Tot sigui per al nostre triomf.

EL FESTIVAL ANTIFEIXISTA AL CASAL D’E. R. DE C. DEL DISTRICTE TERCER.

Si fins ara hem pogut registrar recaptacions notables en diversos festivals organitzats per organismes de l’E. R. de C, és amb més legítim orgull que avui donem compte de l'esplèndid producte que donà l'acte que diumenge passat es celebrà a l’estatge del Casal que et nostre partit té a la barriada de Can Palet, a profit dels Hospitals de sang.

Entre els beneficis del sorteig que es celebrà i el recaptat durant la celebració del festival, han pogut ésser lliurades al Comitè d'ajut, 545 pessetes.

Una importantíssima suma, si atenem la modèstia de l’estimat Casal.

Els números del sorteig que sortiren premiats foren; 7.482 i 8.447.

FESTIVAL ANTIFEIXISTA AL TEATRE DEL POPULAR.

El proper divendres, la secció teatral amateur del Casino del Comerç, posarà en escena al susdit teatre en funció de benefici a les milícies antifeixistes, la conegudíssima i celebrada obra d'Angel Guimerà, «Terra Baixa».

També la mateixa secció, com a final de festa, interpretarà la comèdia en un acte de gran comicitat, «Felicitat Eterna».

AQUEST VESPRE MÍTING CONFEDERAL AL CINEMA RAMBLA.

Aquesta nit, es celebrarà al Cinema Rambla, un míting organitzat per la Confederació Nacional del Treball de la nostra ciutat.

En el mateix hi faran ús de la paraula, entre altres oradors, Rico i Magriñá. Presidirà Josep Padilla.

REUNIÓ DE CAÇADORS.

La societat de caçadors «Egara» convoca tots els seus associats, i en general tots els caçadors de Terrassa, a l'assemblea ordinària que es celebrarà el pròxim divendres, dia 3, a dos quarts de deu del vespre, a l'estatge social de l'entitat, carrer Enric Fontbernat (abans Sant Francesc) número 52, Coro Vell, per a tractar, entre altres coses, de les orientacions que es necessari adoptar respecte el pervenir la societat «Egara».

Tots els caçadors són pregats de no faltar a l'assemblea, en bé de l’interès de Ia classe.

RECAPTA ANTIFEIXISTA DE LA PLANTILLA DE TERRASSA (COS D'INVESTICACIÓ).

Recapta feta pel Comitè d'Investigació i Vigilància de la Generalitat de Catalunya, en la plantilla de Terrassa, fent-ne ofrena als companys que lluiten al front.

Inspector: En Serafí Mestres 10 pessetes.

Agents de 3ª: Francesc Barfull; Marcel·lí Solanes, 10; Brauli Nadal, 10; Josep Monfort, 10; Magí Marrugat, 10; Miquel Clos, 10; Salvador Mas, 10; Pere Torres, 10; Ernest Pitarque, 10. Total 100 pessetes.

No hay comentarios: