lunes, 10 de agosto de 2020

L’Acció, dimecres 7 d’octubre de 1.936 pàg. 2


LES SUSCRIPCIONS PRO VÍCTIMES DEL FEIXISME OBERTES PELS SINDICATS DE LA U. G. T.

La Comissió Executiva de la Unió Local de Sindicats Obrers (U. G. T.) fa avinent a totes les organitzacions afectes a la seva disciplina que a partir d'aquesta data totes les subscripcions obertes quedaran centralitzades en una sola controlada directament per l’Executiva.

Tots els Sindicats que tinguin subscripcions obertes que han de liquidar immediatament les quantitats al Secretariat Administratiu.

PRO-INSTAL·LACIÓ DE RADIO EN ELS TRENS-AMBULÀNCIA.

Continua oberta la subscripció organitzada per la Unió Local de Sindicats Obrers (U. G. T.) que a iniciativa de la Secció de Terrassa del Sindicat Nacional Ferroviari per tal de recollir cabals per instal·lar la radio en els cotxes-ambulància que fan el servei de ferits del front d'Aragó a Barcelona.

DONATIU D'UN IMPERMEABLE.

Miquel Mach i Mabràs, habitant al carrer de la Creu, 4, ha fet donatiu d'un magnífic impermeable a les oficines de les milícies d'E. R. de C., el qual serà lliurat al front.

LA FESTA ANTIFEIXISTA DELS POLICIES I GUÀRDIES D'ASSALT.

Recordem als nostres lectors, que aquest vespre. es celebrarà al Cinema Alegria, l'anunciat festival benèfic, organitzat per la plantilla d'Investigació de la nostra ciutat, i cossos de guàrdies d'assalt i guàrdia nacional.

Aquesta festa promet obtenir gran èxit, doncs el programa és extensíssim i de gran vàlua. Hi hauran dues representacions teatrals, concert per la Banda Municipal, i una escollida audició de jotes per la rondalla del Centre Aragonés.

Des de quarts de nou d'aquest vespre es podran comprar entrades a la taquilla de l'esmentat cinema.

UN CARRETÓ ROBAT.

El ciutadà Joan Escursell. domiciliat al carrer Primer de Maig, 39, ha denunciat a la policia et robatori d'un carretó de la seva propietat, que abans d'ahir tenia parat a la carretera de Montcada i que desaparegué, sense que fins al moment actual sàpiga qui li ha robat.

EL SINDICAT DE VAQUERS (U.G. T.) A TOTS ELS PATRONS DEL RAM.

El Sindicat d'Obrers Vaquers «La Espiga» (U. G. T.) posa en coneixement de tots els patrons de la necessitat de passar per la Secretaria del Sindicat. Milícies Catalanes, 48, abans de tres dies per assabentar-los d'un assumpte molt important.

NOTA DELS PINTORS (C. N. T─U. G. T.).

Tots els patrons pintors i tots els que treballin pel seu compte, han de presentar els inventaris d'utensilis i material, a la Secretaria de l'Associació d'Operaris Pintors (UGT) Milícies Catalanes de 6 a 8 de la vetlla.

AVÍS ALS MILICIANS DE LA COLUMNA MAURÍN.

Tots els inscrits a la Companyia Maurin, han de presentar-se demà dijous. a les 7 del vespre a l'estatge del Partit Obrer d'Unificació Marxista, per tal que els sigui indicada l'hora de sortida per anar al front.

REUNIÓ EXTRAORDINARIA DELS OBRERS SASTRES.

La Junta Directiva del Sindicat del Ram de Vestir U. G. T., a fi de desfer discrepàncies sorgides en la implantació de la vigent Carta de Treball, convoca a tots els companys i companyes afectes al ram de Sastreria a la reunió general extraordinària que es celebrarà avui dimecres, dia 7, a les set I quart de la tarda en el Saló Catalunya.

En aquesta assemblea hi assistiran elements de les Juntes Directives dels Sindicats del Ram del Vestir de la C. N. T i U. G. T., de Barcelona, els quals exposaran la interpretació exacta que cal donar a la situació legal de les nostres Bases.

No hay comentarios: