martes, 25 de agosto de 2020

L’Acció, dilluns 19 d’octubre de 1.936 pàg. 2

CONSELLERIA MUNICIPAL DE PROVEIMENTS.

La Conselleria Municipal de Proveïments, convoca a tots els comerciants al major, per tal que el proper dimecres, a les 11 del matí, es personin a les oficines d'aquesta conselleria, Pau Iglesias, 13, on es tractaran assumptes de marcat interès.

CINC FERITS LLEUS EN UN ACCIDENT AUTOMOVILÍSTIC.

Quan retornaren ü Terrassa, d'una petita excursió que feren ahir en camió, en ésser a l'indret de la Mata, es volcà el vehicle esmentat, resultant lleugerament contusionats els següents conciutadans:

Anton Roca, de 53, amb domicili al carrer Lauria, 18.

Cartes Gonteu, de 20 anys, domiciliat al carrer Vinyals, 157.

Joan Salvador, de 24 anys, amb domicili al carrer Jodis, 97, pis.

Tots aquests accidentats foren curats al Dispensari pel metge Parellada.

NOTA DE LA JOVENTUT COMUNISTA IBÉRICA UEL PARTIT OBRER D'UNIFICACIÓ MARXISTA.

Camarades: Quedeu convocats a assistir a la reunió de les Joventuts que es celebrarà el proper dimarts dia 30, al local social Fontvella, 10, per a tractar d'assumptes de gran importància.

Per disciplina, assistiu-hi.

LA CURSA CICLISTA D’AHIR.

Amb molt èxit, tingué lloc ahir la cursa ciclista a profit de les milícies antifeixistes, la qual aconseguí la simpatia popular i atragué als carrers de la cursa una gentada extraordinària.

En parlarem, com es mereix, amb més extensió, en una pròxima edició.

La nota més impressionant d'aquesta contesa esportiva era la postulació que duien a terme les abnegades companyes del Grup Femení d'E. R., les quals amb llurs subtils traces, aconseguiren una recaptació molt productiva.

AHIR NO Hl HAGUÉ FESTA TAURÍNA.

Per ordre del Comitè Sanitari Antifeixista i altres disposicions de l'autoritat fetes en termes negatius que simultàniament es presentaren, fou suspesa la cursa de cintes i la «corrida de toros» que ahir a la tarda havia de tenir lloc al camp del Terrassa F. C., a profit dels Hospitals de sang.

L'anunci d’aquest espectacle, molt singular a Terrassa, havia cridat molt poderosament l’atenció, car el nombre de localitats venudes aconseguia una quantia inesperada.

FUNCIONAMENT D'UNES NOVES OFICINES.

Des d'aquest mati, han començat a funcionar les oficines dels departaments de Defensa, Investigació i Guerra, les quals han estat instal·lades al local on fins ara hi havia el Jutjat de Primera Instància de la nostra ciutat.

LLOC ON DEUEN PORTAR-SE ELS DINERS DE LES RECAPTES BENÈFIQUES.

Totes aquelles recaptacions que es portin a terme a profit de les milícies i hospitals de sang, des d'avui deuran portar-se al departament de Guerra, instal·lat a l’antic Jutjat d'Instrucció.

EL COMANDANT QUE DIRIGIRÀ LA INSTRUCCIÓ DELS MOBILITZATS DE TERRASSA.

Per ordre de la Conselleria de Defensa ha quedat mobilitzat el comandant en situació disponible, Ricard Antolín, domiciliat a Les Fonts de Terrassa, per tal que pugui tenir sota el seu comanament els ciutadans que, d'acord amb el decret de mobilització que es porta a la pràctica, hagin d'aprendre la instrucció militar i de guerra.


No hay comentarios: