viernes, 28 de agosto de 2020

La Veu de Catalunya, 21 d’octubre de 1.936, pàg. 9

El Departament d’Obres i Serveis Públics del Consell Municipal, amb l’objecte de facilitar la tasca interior i al mateix temps la consulta dels ciutadans, ha procedit a la següent divisió del treball entre els components de la Comissió:

Aniran a càrrec del conseller company Martí tots els assumptes referents a Transport urbà i municipal; edificis municipals; vies públiques; neteja pública; circulació, i arbrats i jardins. Hores de despatx: matí, d’11 a 12, i tarda, de 6 a 7.

Seran de la competència del conseller company Mur, tots els assumptes referents a Empedrats; afermats de carrers; obres en general; plans d’urbanització; clavegueram, i brigada d’obres. Hores de despatx: matí, d’11 a 12, i tarda, de 6 a 7.

El conseller-regidor company Oliver tindrà cura de tots els assumptes referents a Estadística i Bombers. Hores de despatx: matí, d’11 a 12, i tarda, de 6 a 7.

Els assumptes referents a aigua, gas i electricitat seran de la competència de la Comissió, la qual atendrà totes les consultes, de 6 a 8 de la tarda.


No hay comentarios: