martes, 18 de agosto de 2020

L’Acció, dimecres 14 d’octubre de 1.936 pàg. 2


DECOMISSAMENT DE QUEVIURES.

Uns milicians d'E. R i una companya del Grup Femení de Fraternitat Republicana, han decomissat en l’estació F, F, C. C de Catalunya, els següents articles alimentaris, que uns ciutadans de Barcelona havien vingut a comprar ací:

Botifarra, 1’900 quilos; Vedella, 2 quilos: Pollastres, 2; Patates, 22 quilos; Ous, 1 dotzena; Costelles de be, 0’400 quilo.

Tot aquest gènere ha estat lliurat a un establiment benèfic.

PATENT NACIONAL D'AUTÒBILS.

Es recorda novament als taxistes d'aquesta localitat que la Patent corresponent al 4ª. trimestre d'enguany es cobrarà en període voluntari fins el dia 15 del corrent. L'Oficina recaptadora està instal·lada al carrer de Puignovell número 13 i hores de 9 a 12 del matí.

NOTA DEL COMITÈ DE PROVEÏMENTS.

EI Comitè de Proveïments, fa públic a tots aquells comerciants de la localitat, que quinzenalment feien efectiu el seu impost a aquest Comitè, que aital impost ha estat suprimit, i que per tant des de la publicació de la present nota queden lliures de l'esmentat pagament.

NOTES DEL SECRETARIAT LOCAL DE LA (U. G. T.).

Es recorda a totes les organitzacions sindicals afectes a la disciplina de la Unió Local de Sindicats Obrers (U. G. T.) de la necessitat que tenen d'enviar tots els avisos de reunions i notes per a la premsa i la ràdio al Secretariat de Propaganda i Premsa, als efectes de control i centralització de la propaganda.

Per un acord del ple de la Junta Central de la Unió Local de Sindicats Obrers (U. G, T.) cal que tots els Sindicats liquidin les subscripcions obertes a favor de les víctimes del feixisme i centralitzin tots els donatius en la subscripció general controlada directament pel Comitè Executiu, el qual efectuarà la liquidació els Comitès superiors respectius.

Queda suspesa fins a nou avis la reunió setmanal que s’efectuava tots els dimecres, de delegats de la Unió Local de Sindicats Obrers (U. G. T.) en els diferents comitès i subcomitès.

SINDICAT OBRER DE LA INDÚSTRIA FABRIL I TÈXTIL (U. G. T.).

La Junta Directiva d'aquest Sindicat posa en coneixement de tots els afiliats que encara no han recollit el carnet definitiu de la U. G, T., que el plaç donat per efectuar el canvi de carnets fineix el proper dia 15.

GRANDIOSA ASSEMBLEA DEL SINDICAT FABRIL I TÈXTIL (C. N. T.).

Avui, a dos quarts de 10 del vespre, el Sindicat Fabril i Tèxtil (C. N. T.) celebrarà una importantíssima assemblea d'afiliats al Teatre Alegria per a tractar, entre altres temes, de la regularització dels salaris (tipus individual i familiar).

Es recomana molt encaridament l'assistència a tots els obrers del ram.

MANCA DE NOTICIES.

Amb motiu del canvi que han de sofrir els diversos Comitès de la localitat, en ésser dissolts per tal d'anar a la nova estructuració dels Ajuntaments, avui no ens ha estat facilitada cap nota, en cap d'aquests llocs subministradors de notícies d'interès ciutadà.

AVUI ES CONSTITUIRÀ EL NOU AJUNTAMENT.

Aquest vespre, aproximadament a les 10, tindrà efecte la constitució del nou Ajuntament, el qual sembla quedarà format de la manera que nosaltres donàvem compte en l'edició d'ahir.
Demà donarem la deguda informació d'aquest canvi de vida municipal.

No hay comentarios: