miércoles, 17 de marzo de 2021

La Humanitat : Any 6, núm 1591 (1 abril 1937) pàg. 2.

La revista del Comissari

Ha estat feta pública la següent ordre de la Comandància Militar de Barcelona:

La revista del Comissar! del mes d’abril del 1937 es passarà des de les deu del mati, davant els Comissaris respectius d’Intervenció Civil de Guerra designats a continuació:

Interventor Civil: Nemesi Veronesi lzquiano. Quarter General de la 1ª.Divisió, Cossos d’Infanteria de la Plaça, Presons Militars i Inspecció General d’instrucció.

Interventor Civil: Cayo Laguna Oliver. Pagadoria d'aquesta demarcació, dia 1, a les 10 del matí; Plaça de Mataró, dia 2; Plaça de Manresa, dia 3; Plaça de Granollers, dia 4; Plaça de Terrassa, dia 1, a les 15; Cossos de Cavalleria de la plaça. dia 5; Forces d'Intendència de la plaça, dia 5.

Interventor Civil: Josep Rocha Muñoz. Quarter General de la 8ª. Divisió, Tarragona i la seva província.

Interventor Civil: Francesc Moreno Mira. Hospital Militar, dia 1, a les 10; Grup Sanitat Militar, dia 2, a les 10; Grup Bateries Artilleria, dia 3, a les 10; Cossos d’Artilleria de la plaça; Bateria antiaèria del Quarter F. Salvoechea, dia 4 a les 10.

Interventor Civil: Lluís Pardo Álvarez, 3ª. Esquadra d'Aviació amb tots els seus destacaments.

Interventor Civil: Antoni Garriga Guinovart, centre de Mobilització, i Reserva 7, dia 1, a les 10; Caixa de Recluta, núm. 25, dia 1, a les 11; Caixa de Recluta, núm. 26 dia 1, a les 12; Província de Lleida.

Interventor Civil: Josep Farrés Requena. Quarter General del sector Sud d'Aragó, Batalló de Muntanya núm. 4; Plaça de Barbastro i Quarter General de Sarinyena.

Interventor Civil; Lluís Soler Pastor, Escola Popular de Guerra, dia 3 a les 10, Tropes d 'Enginyers de la plaça; Grup de Transmissions i Senyals, i Transeünts, dia 1 a les 10.

Interventor Civil: Joan Hernández Ramos, Quarter General de la 2ª. Divisió, (Girona i la seva província), Grup d’Informació d'Artilleria, núm. 2, dia 1, a les 11;

Batalló de Muntanya núm. 3· Escorta Presidencial, dia 2.

No s'assenyalen dies per a les revistes de les places que figuren sense data, per tal que les autoritats militars respectives d'acord amb l'Interventor determinin dins de les possibilitats el dies hàbils.

Tots quants revistin hauran d’expressar llur domicili al justificant de revista.

No hay comentarios: