lunes, 2 de noviembre de 2015

El Dia, dilluns 11 de maig de 1930, pàgina 2

Robatori

 

A dos quarts de sis d'ahir a la tardea, penetraren tres desconeguts a la casa núm. 23 del carrer de Blasco de Garai, domicili de la familia d'En Pere Màrtir Alsina i Soler, encarregat de la casa Josep Tapiolas, la qual es trobava ahir a Monistrol i, per tant, la casa estava sense ningú.

 

Un altre individu que formava també part de la quadrilla, es quedà a la porta per tal de vigilar que no fossin espiats els de l'interior i podessin aixi operar amb més llibertat.

 

S'esdevingué, però, que els veïns els infongué sospita l'individu que es trobava a la porta i donaren crits de lladres. Vist això, el de fora intentà fugir, no sense abans donar un crit d'alarma als tres de dins. Aquests aconseguiren escapar-se, no així el que estava al carrer de vigilància, que per haver estat vist dels veïns fou lliurat a la guardia civil i a la guardia municipal, que inmediatament feren acte de presència.

 

Es el detingut Joaquim Soriano Català, de 25 anys, solter natural de Costellnovo (Castelló de la Plana). Serà lliurat al Jutjat per a ésser portat a la presó.

 

El Soriano ha resultat ésser un professional del robatori i ha sofert vàries condemnes.

 

Es practiquen gestions per a detenir els figitius, els quals no pogueren furtar res a causa d'haver hagut de recórrer a la fuga precipitada.


 

No hay comentarios: