sábado, 14 de noviembre de 2015

El Dia, dilluns 18 de maig de 1930, pàgina 2

Accident d'auto.

 

Ahir, a dos quarts de cinc de la tarda, amb l'auto de llur propietat es dirigien cap a Barcelona els germans Martí i Antoni Rossell, industrials d'aquesta ciutat, acompanyats de llurs amics, els compatricis En Ramón Torrella, En Josep Barceló i en Jaume Lluch.

 

A la carretera de Sabadell a Barberà En Martí Rossell que guiava l'auto, donà un viratge sobtat per tal de no atropellar una nena que hi havia en el camí, cosa que no pogué evitar-se, doncs la criatura fou atropellada quan volia  fugir, precisament, pel mateix cantó on havia girat l'auto. La nena ha resultat amb la clavícula fracturada.

 

Resultat d'això, fou que el vehicle donés una topada frtísima a un arbre, tanta era la velocitat de l'auto.

 

De l'accident resultaren els següents ferits:

 

N'Antoni Rossell, fractura de la desena costella dreta i ferides incises al genoll i al dors de la mà esquerra, regió malar esquerra. Ademés, contusions i magullament general. Pronòstic reservat.

 

En Martí Rossell, probable fractura del fèmur esquerre i ferides incises al front, nas, regió malar, conmoció cerebral i magullament general.

 

En Ramón Torrella, fractura del braç.

 

Els demés han resultat il·lesos.

 

Als germans Rossell els fou practicada la primera cura a Sabadell i foren traslladats per l'ambulància de la Creu Roja a llur domicili d'aquesta ciutat, en foren inmediatament assistits pel Doctor Bosch, qui amablement, ens ha proporcionat el diagnòstic.

 

En Ramón Torrella fou traslladat a la Clínica L'Aliança de la capital.

 

Avui, l'estat d'Antoni Rossell és satisfactori. El seu germà Martí, inspira encara alguna inquietut

 


 

No hay comentarios: