domingo, 13 de marzo de 2016

El Dia, divendres 24 d’octubre de 1930, pàg. 3

Matadepera

Si bé no ha tingut caràcter oficial, aquest any, la tradicional festa del «Most», han estat algunes famílies que han anat a Sant Llorenç a rendir culte al Sant, celebrant-se un gran concert i seguidament un lluït ball, que estigué molt animat.

Estan fent el seu agost les families d’aquesta que es dediquen a la recollida de bolets. La setmana passada es pagaren a preus fabulosos, sofrint una gran baixa aquesta setmana per la mala recollida. Es nota un moviment extraordinari de personees que venen de les ciutats veïnes a cercar bolets en els nostres boscos, retornant a llurs llard molt satisfets amb els cistells plens.

Encara que es deixa sentir la fresca, son vàries les families estiuejants que aprofiten l’ocasió, esbargint-se en la recerca dels gustosos rovellons.


La nostra Agrupació Coral que tants èxits i aplaudiments recolleix del públic ha estat contractada per a donar un concert el proper dissabte a la nit, en el café Turó Parck de Terrassa, amb motiu d’inaugurar-se novament el local reformat.

No hay comentarios: