martes, 6 de diciembre de 2016

El Dia, edició dilluns 22 d'agost de 1.932, pàg. 2

INAUGURACIÓ DE LA LLIBRERIA GRAU

A les sis de la tarda del dissabte dia 14, tingué lloc la inauguració oficial de la llibreria que acava d'obrir al carrer de Jaume Jover, el jove i acreditat llibreter, En Joan Grau.

El nou establiment, demés d'estar situat en un dels llocs més cèntrics i animats de la ciutat, és gran, espaiós i ben decorat. Sense exagerar direm que la llibreria Grau pot igualar-se amb els millors de Barcelona i que a moltes d'altres els porta gran avantatge.

Ultra l'ampli saló i grans aparadors destinats a llibres, que hi són en crescut nombre i diversitat de matèries, hi ha dos salons anexes complementaris, un d'ells per a exposicions, ben elegant i amb bones instal·lacions de llum. Com a acte d'obertura, el mateix dissabte s'inaugurà una exposició d'aquarel·les del notable artista terrassenc En Francesc Abelló, que fou molt felicitat pels visitants.

Els molts assistents a la inauguració passaren després a un saló del primer pis, on foren obsequiats esplèndidament amb dolços i xampany. La senyora esposa del senyor Grau, amb l'amabilitat que la caracteritza, féu, junt amb els demés familiars, els honors als invitats.

Felicitem l'amic Grau, alhora que li desitgem moltes prosperitats en el negoci.


CONTINUEN EN VAGA ELS OBRERS DEL RAM DE CONSTRUCCIÓ.

Per no haver-els-hi estat satisfet per llurs patrons l'import corresponent a la setmana que es prengueren de vacances els obrers del ram de construcció, aquests han deixat també d'acudir al treball avui, dia senyalat en un principi per a reprendre'l.

A la Plaça de la República, a la de Clavé i en alguns altres llocs de la via pública, durant tot el dia d'avui hi ha hagut grups d'obrers vaguistes.



No hay comentarios: