sábado, 5 de septiembre de 2015

El Dia, dimarts 14 de gener de 1930, pàgina 2

LLADRE DETINGUT

Aquesta matinada, a les 3'20, Joan Moragas Martínez (a) el Negre, de 47 anys d'edat, solter, natutal de Caldes de Montbuy i habitant de Sabadell, carrer de l'Avinguda de Joaquim Costa, 182, penetrà en el pati d'una casa del carrer de Colom d'aquesta ciutat, habitada per En Joaquim palà Gené, saltant una tàpia d'uns dos metres d'altura, amb un intent de robar les aus de corral que hi havia en dit pati.

L'amo de la casa sentí soroll i auxiliat pel seu vei Francesc Folch Moliné, detingué al lladre en el moment que intentava emportar-se'n les aus que havia furtat.

Traslladat el detingut a l'oficina de la Comandància municipal, ha confessat que feia poc havia penetrat també en el despatx d'En Josep Ambrós Pont situat al carer Ricard Wagner, intentant forçar la caixa de cabals, el que no pogué aconseguir, emportant-se'n únicament un rellotge despertador i uns llibres que hi havia a la taula escriptori. Per entrar en el despatx, tingué de saltar una muralla de dos metres d'altura.

Dit subjecte ha estat detingut en vàries ocasions en aquesta ciutat per varis furts i robatoris, portant extingits uns 15 anys de condemna. Ha estat posat a disposició del Sr. Jutge d'Instrucció, ingressant a la presó.


No hay comentarios: