lunes, 13 de febrero de 2017

L'Acció, edició divendres 23 de dessembre de 1.932, pàg 3.

J. Miravitlles a l'Associació d'Empleats i Tècnics.

Dimarts passat a la nit, cloent el Cicle de Conferències sobre el tema únic «Els empleats i tècnics davant el problema social», parlà baix el punt de vista comunista. En Jaume Miravitlles.

La extensa i documentada dissertació fou ben rebuda pel públic, que omplia de gom a gom la sala d'actes de l'«Associació», que li tributà llargs aplaudiments, al final de la conferència.

Cal felicitar a la Comissió de Cultura d'aquella entitat, per l'èxit assolit per aquest Cicle de Conferències; el qual ha vingut a posar de relleu la superioritat de les tendències esquerranes per damunt de les ideologies de dreta.Inauguració del periode de proves de I'Emissora Radio Terrassa.

El propvinent diumenge, festivitat de Nadal, a les 11 del matí, inaugurará el seu període oficial de proves la nova emissora E A J 25 Ràdio Terrassa. Durant aquesta primera emissió es celebraran alguns parlaments per membres de l'entitat, i un escollit programa musical. Aquestes proves continuaran els dijous i dissabtes de 8 a 10 de la vetlla, i els diumenges i dies festius de 9 a dos quarts de dotze de la vetlla. Tractant-se d'un periode de proves no es pot assegurar una regularitat absoluta en els programes, i per aquest mateix motiu el Ràdio Club agrairà totes les indicacions que se li facin pels radio-escoltes, sobre la marxa i qualitat de les emissions.

No hay comentarios: