lunes, 13 de febrero de 2017

L'Acció, edició divendres 23 de dessembre de 1.932, pàg 3.

J. Miravitlles a l'Associació d'Empleats i Tècnics.

Dimarts passat a la nit, cloent el Cicle de Conferències sobre el tema únic «Els empleats i tècnics davant el problema social», parlà baix el punt de vista comunista. En Jaume Miravitlles.

La extensa i documentada dissertació fou ben rebuda pel públic, que omplia de gom a gom la sala d'actes de l'«Associació», que li tributà llargs aplaudiments, al final de la conferència.

Cal felicitar a la Comissió de Cultura d'aquella entitat, per l'èxit assolit per aquest Cicle de Conferències; el qual ha vingut a posar de relleu la superioritat de les tendències esquerranes per damunt de les ideologies de dreta.



Inauguració del periode de proves de I'Emissora Radio Terrassa.

El propvinent diumenge, festivitat de Nadal, a les 11 del matí, inaugurará el seu període oficial de proves la nova emissora E A J 25 Ràdio Terrassa. Durant aquesta primera emissió es celebraran alguns parlaments per membres de l'entitat, i un escollit programa musical. Aquestes proves continuaran els dijous i dissabtes de 8 a 10 de la vetlla, i els diumenges i dies festius de 9 a dos quarts de dotze de la vetlla. Tractant-se d'un periode de proves no es pot assegurar una regularitat absoluta en els programes, i per aquest mateix motiu el Ràdio Club agrairà totes les indicacions que se li facin pels radio-escoltes, sobre la marxa i qualitat de les emissions.

No hay comentarios: