domingo, 28 de marzo de 2021

L’Acció, edició dijous, 8 d’Abril de 1.937, pàg. 2

MILÍCIES U.G.T.

Demà divendres dia 9 a la tarda sortirà el cotxe-correu de l’organització cap a Lanaja i Torralba de Aragón. S'avisa a tots els familiars que portin paquets i encàrrecs fins demà el migdia.

PER ALS QUI PERDEN EL CARNET DE RACIONAMENT.

Aquell qui perdi el Carnet Familiar de Racionament o bé en trobi algun, és pregat que passi per a la Comandància Municipal a l'objecte de facilitar la bona marxa d'aquesta organització.

COMITÈ LOCAL DEL SEGELL PRO INFÀNCIA 1937.

El Comitè Local esmentat ha quedat constituït com segueix: President, Jaume Figueres i Salelles, Alcalde; Vice-President, Francesc Sàbat i Romagosa, Conseller d'Assistència Social; Secretari, Isidre Rovira, Secretari de l'Alcalde; Tresorer, Josep Gasset i Mach, Interventor Municipal; Vocals: Pau Ballester i Olalla, de Professions Liberals C.N.T.; Salvador Cabassa i Pasqual, per les Societats Recreatives; Lluis Panadès Raduà, de la F.E.T.E.─ U.G.T.; Antoni Carbonell Sellarès, de Cinemes C.N.T.; Joan Waichsiel, per les Societats Corals; Joaquim Pere Martori, per la C.N.T.; j Feliu Rossinyol i Avellaneda, per la U.G.T.. Pere Estrenger i Macià per Esports; Francesc Matarrodona, per Ràdio Terrassa; Domènec Armengol i Ballbé. Delegat del Segell Pro-Infància.

Anirem donant detalls de les resolucions que aquest Comitè prendrà referent a la tasca que s’ha emprés.

EL POBLE D’OLESA HA RETORNAT AL TREBALL.

L'Alcaldia del poble d'Olesa de la nostra comarca, ha comunicat a aquesta, que avui els treballadors han retornat al treball per la qual actuació l'esmentat poblet ha recobrat el seu camí normal.

CONVOCATÒRIA A TOTS ELS GRUPS FEMENINS.

EI Comitè local del «Segell Pro-Infància» ha convocat una reunió a l'Alcaldia per al proper dissabte a les 5 de la tarda de tots els Grups Femenins d'aquesta localitat, i ensems comunica que aquella entitat en la qual existeixi Grup o Secció Femenina i no hagi estat avisada directament. que aquesta es doni per invitada i una representació de la qual faci acte de presència a la reunió extraordinària de referència en benefici dels infants de la nostra ciutat,

CARNET FAMILIAR - REPARTIMENT DELS BLOGS DE RACIONAMET I COMPRA.

Demà, divendres, dia 9,en el cinema Catalunya de 9 a 1 i de 4 a 8, es procedirà el repartiment dels blocs de racionament i compra corresponents als carnets compresos entre els números, 9000 i 12.500.

Es indispensable la presentació del carnet.

DOS CONCERTS AL PARC MUNICIPAL.

Tal com ja parlarem ahir, en motiu de la reobertura del nostre Parc Municipal, la Banda Municipal hi executarà dos concerts, un el dissabte a les quatre de la tarda i l'altre a les 12, al migdia, del diumenge propvinents.

Els programes respectius seran compostos de les diverses obres que detallem a continuació:

Dissabte tarda.─ Pasdoble, «En Churumbel», J. Villanova; «Caballería ligera», Suppe; Moment musical, Schubert; Molins de vent, Luna; Sardana.

Diumenge matí.—Marxa «Suspiros de España», Alonso; «El barbero de Sevilla», Rossini; Balada gallega. Montes; »Gioconda», Puccelli, «La Dolorosa», Serrat; Sardana.

INVITACIÓ A LA JOVENTUT D'ESQUERRA D'ESTAT CATALÀ.

El Departament de Guerra d'Estat Català de Barcelona ha invitat a la nostra Joventut d'Esquerra d'Estat Català per a assistir al Curs de Pilots Aviadors.

Els que hi desitgin Inscriure's que passin al nostre local (Casa del Poble, segon pis), als quals els donarem els detalls consegüents.

TOTHOM HAURÀ D'ADQUIRIR EL «SEGELL PRO INFÀNCIA».

El «Segell Pro Infància» no és una institució creada circumstancialment. sinó que ja té una executòria remarcable i una orientació ben definida pel que fa referència a la infància de Catalunya.

No hay comentarios: