jueves, 25 de marzo de 2021

L’Acció, edició dimarts, 6 d’Abril de 1.937, pàg. 2

CONCERT PER L'ORQUESTRA ESCOLAR DE CORDA DE LA NOSTRA CIUTAT.

La Comissió de Cultura del nostre Ajuntament ha cregut a bé oferir al poble de Terrassa, un concert popular a càrrec de l'Orquestra Escolar de Corda sota la direcció del mestre M. Cases Bell, de l'Escola Municipal de Música, de l'execució del qual serà en data propera.

L'esmentat concert serà donat al Teatre del Poble.

Oportunament donarem els detalls consegüents.

AVUI, CONFERÈNCIA A LA JOVENTUT TERRASSENCA.

Avui, el company Josep Rossinyol donarà una conferència, el tema de la qual és «La guerra i el moment actual» en el local de la Joventut Terrassenca a dos quarts de deu en punt.

La Junta de l'esmentada societat, espera que per la importància del tema, els socis i simpatitzants no deixaran d'assistir-hi.

COMERCIANT PENYORAT.

Ha estat penyorat amb 500 pessetes per l'Alcaldia el comerciant Manuel García per vendre la llet adulterada.

AVÍS DE REUNIÓ.

Avui a les 9 de la vetlla al local de la C.N.T. es reuniran els empleats municipals que han d'ingressar al nou sindicat de la Distribució i Administració per tal de constituir diverses seccions i designar els corresponents delegats.

Donada la importància a tractar en l'esmentada reunió hom espera l'assistència de tots els empleats municipals.

DISPENSARI D’URGÈNCIA DEL SANATORI MÈDIC QUIRÚRGIC.

En les darreres quaranta vuit hores s'han registrat els següents accidents:

Ha estat curat d'escoriacions a la cama esquerra el nen de 4 anys Francesc Martínez domiciliat al carrer Salvador Seguí 11.

En el dispensari del Dr. Cantó Ribot, establert en aquest Sanatori Mèdic Quirúrgic, des del 25 de març al 1.er d'abril s'han efectuat 120 visites i practicades les següents operacions:

Teresa López, Hipertròfia amígdales i vegetacions adenoides.

Rosa Mateu, Quist ull esquerre.

Paquita Antolí Avenitis externa costat dret.

REUNIÓ DEL SINDICAT D'ESPECTACLES PÚBLICS U.G.T.

Per tal de tractar dels assumptes anotats a continuació, aquest Sindicat convoca Reunió Extraordinària de socis que tindrà lloc el proper dimecres, dia 7 a dos quarts de deu del vespre, en aquest estatge social, Milícies Catalanes, 48:

1.er. Lectura i aprovació de l'acta anterior.

2.on. Discussió de la proposta feta a la nostra «secció música» per les Joventuts Revolucionàries Locals.

3.er. Quina actitud ha d'optar en el futur aquest Sindicat davant els moments presents?

4.art. Precs i preguntes.

Demanem l'assistència de tots els associats ja que els punts a discutir són d'un interès vital pel nostre Sindicat.—La Junta.

S'HA TROBAT UN HOME PENJAT EN UN ARBRE.

Aquesta tarda, a les tres, s'ha trobat prop del camí de can Petit ,de la barriada de San Pere, un home penjat dalt d'una olivera.

Tot seguit s'hi ha personat el Jutjat i la policia i en la cèdula que se li ha trobat a la butxaca porta el nom de Guillem Sampietro i Guillemont de 53 anys d'edat.

La brigada de la Creu Roja s'ha cuidat de despenjar-lo i traslladar-lo al Dipòsit. Hom ignora els motius que l’han portat a tan tràgica determinació. La policia fa les acostumades recerques.

NOTA DEL CONSELLER DOMINGO SOBRE LA VENDA DEL PA.

Aquesta Conselleria assabenta al públic que a partir d'avui no admetrà cap queixa ni demanda relacionada amb la venda o distribució de pa, car tot el que es refereixi a dit article és de la única incumbència del Comitè de Control de la Indústria Flequera Socialitzada.

No hay comentarios: