viernes, 5 de agosto de 2016

El Dia dilluns 5 d’octubre de 1931, pàg. 2

SUCCESSOS

A les deu del matí d'ahir, el ciclista Manuel Duran, de 20 anys, fill de Sant Andreu (Barcelona), en el terme de l’Ubach fou envestit per un auto, propietat del senyor Josep Jover, industrial d'aquesta ciutat El Duran resultà de l'accident, amb ferides contuses de les que fou curat pel Doctor Ullés en el Dispensari Mèdic, on fou traslladat.

El noi de 14 anys Vicents Guixà domiciliat a Les Fonts, ahir a les 11 del matí fou agredit amb una dalla per uns joves ciclistes que passaven per dit paratge i que fugiren una volta comesa la malifeta. El ferit que fou assistit en el Dispensari d'aquesta ciutat pel Doctor Duran, presentava ferides a les dues cames.

Mentre passaven per la carretera de Castellar, ahir a les set de la tarda, els consorts Joan Hernández i Empar Olivares, ambdós de 26 anys, foren atropellats per una bicicleta ocupada per un desconegut, que es féu escàpol. El Doctor Cistaré assistí els citats esposos de contusions i erosions en el colze, en el Dispensari Mèdic.

El nen de quatre anys, Antoni Porta, a les dotze d’aquest migdia ha estat conduït al Centre Mèdic i curat d'una ferida contusa a la regió temporal esquerra, produïda per un atropell de bicicleta, a la Rambla d'Egara.


No hay comentarios: