sábado, 22 de agosto de 2020

La Veu de Catalunya, 17 d’octubre de 1.936, pàg. 9

El doctor Duran, de torn al Centre Mèdic, va prestar assistència facultativa a Glòria Latorre, de 30 anys, domiciliada al carrer Pintor Torres 156. Sofria una contusió i hematoma al braç esquerre i contusions a la cara, que, segons manifestà l’accidentada li foren produïdes per una veïna en una baralla.

S’ha denunciat el fet al Jutjat Municipal.

Els concurrents al «Bar Americà», de la barriada de l’Escola organitzaren un festival a profit de les Milícies d’E. R. De C., el qual aconseguí un remarcable èxit. La Rondalla del Centre Aragonès també prengué part en la vetllada. Es cantaren jotes al·lusives al moment actual. Es sortejaren uns premis, presents d’algunes cases comercials.

Bona prova de l’èxit d’aquesta vetllada és la recaptació en metàl·lic que s’aconseguí. Foren lliurades als beneficiaris 320’15 pessetes.

Ampliant dades respecte a la fusió de les entitats pugilístiques locals, Boxing Club Terrassa i Club Intrèpids, de la barriada de Sant Pere, podem avançar els noms dels components de la Comissió elegida per a la direcció de la nova entitat.

Heu-los ací:

Joan Caba, Marcel·lí Forné, Sadurní Prat, Francesc Ibáñez, Jaume Roca, Antoni Sánchez, Salvador Gil i Francesc Torre.

L’estatge social és es de l’ex-casa Maurí, al Passeig de García Hernández.

La secció teatral de la Fraternitat Republicana, ha efectuat ja dos festivals benèfics al Teatre del Poble, destinats a les Milícies.

Heus ací el que s’ha recaptat en totes les dues representacions, i que ha estat lliurat al Comitè d’Ajut:

En la funció celebrada el dia 11 de setembre, es feren 900’25 pessetes i en la funció celebrada el dia 6 d’octubre, 829 pessetes.

Va presentar-se al Dispensari Mèdic la dona de 29 anys, Maria López, casada, amb domicili a la carretera de Rellinars, 232. El metge de guàrdia va curar-li una ferida infectada a la mà dreta.

L’Associació d’Alumnes de l’Escola Industrial convoca a Assemblea general que tindrà lloc demà, diumenge a les deu del matí, al saló d’actes.


No hay comentarios: