domingo, 23 de agosto de 2020

L’Acció, dissabte 17 d’octubre de 1.936 pàg. 2

NOTA DE LA CONSELLERIA MUNICIPAL DE PROVEÏMENTS.

Per evitar una sèrie d'abusos que es venen succeint contínuament amb alguns agents de l’autoritat de Barcelona que es creuen amb el dret de venir a Terrassa a fer compres sense el degut permís d’aquesta Conselleria, es prega a totes les guàrdies milicianes destacades a les estacions d’aquesta localitat el compliment de les ordres dimanades d’aquesta Conselleria Municipal de Proveïments referents a no deixar sortir cap article de manutenció.

Tots els articles que siguin intervinguts per aquest motiu, seran distribuïts entre l’Hospital i l’Asil.

ALTRA NOTA DE LA CONSELLERIA DE PROVEÏMENTS.

Es fa avinent a tots els comerciants dels nostres Mercadals i comerç en general, que queda prohibit augmentar el preu dels seus gèneres sense la deguda autorització de la Conselleria de Proveïments.

Tot ciutadà que vegi que han estat apujat alguns articles, és pregat a denunciar la infracció a la conselleria de Proveïments.

IMPORTANT DONATIU.

La dissolta Penya Canyameres, ha fet entrega per tal que signin destinats a Hospitals, 25 sillons; diversos coixins i altres objectes i 6 tauletes petites.

DONATIUS REBUTS PER LA CUINA POPULAR.

Germandat de Sant Sebastià, 500 pessetes; Unió Comercial i Industrial, 500; Caixa d’Estalvis, 500; Institut Industrial, 1.500, total, 3.000.

EL CENTRE ARAGONÈS, HA ORGANITZAT UN FESTIVAL A PROFIT DELS HOSPITALS DE SANG.

Aquest vespre, al Centre Aragonès, es celebrarà un extraordinari festival benèfic, la recaptació serà destinat als nostres Hospitals de Sang.

En aquesta festa hi cantaran el tenor Alegre i el baríton Nasarre, acompanyats al piano pel mestre Torres.

També prendrà part a la festa la rondalla del Centre Aragonès, amb els seus celebrats cantadors de jotes.

ESCOLA INDUSTRIAL.

Es convoca a tots els alumnes d'aquesta Escola a l'Assemblea que tindrà lloc el diumenge dia 18 del corrent a les 10 del mati al Saló d'actes de la mateixa, per tractar assumptes relacionats amb els exàmens extraordinaris, obertura de curs i els nous plans d'estudis.

Es fa avinent que els acords que es prenguin a la mateixa seran definitius i per tant s'espera l'assistència de tots els alumnes.


No hay comentarios: