miércoles, 26 de agosto de 2020

L’Acció, dimarts 20 d’octubre de 1.936 pàg. 2

Un aclariment o l’ordre de mobilització.

En virtut del Decret de la Conselleria de Defensa dei Govern de la Generalitat de Catalunya; ordenant la mobilització de tots els ciutadans de 18 a 40 anys, i en qual Decret s'especifica que tots els que siguin inútils tenen de justificar-ho mitjançant certificat facultatiu del metge forense.

Es fa avinent: per a coneixement dels interessats, que la revisió s'efectuarà al Dispensari Mèdic de l'Hospital d'aquesta ciutat, tots els dies de 12 a 2, i el certificat se’ls hi lliurarà també tots els dies de 5 a 6 al Departament de Sanitat d'aquesta ciutat, carrer de Joan Pomés, nº 20.

NOTA DEL P. O. U. M.

El Comitè Local del P. O. U. M. (Secretariat de Milícies), prega es presentin urgentment a les seves Oficines del carrer Milícies Catalanes per un assumpte de molt interès, els familiars del milicià Manuel Garrido Giménez que va sortir amb la centúria d'aquesta organització, amb el Segon Batalló de la Columna Joaquim Maurin, que va anar amb direcció a Madrid.

SARDANES PER L'ANTIFEIXISME.

El «Foment de la Sardana» d'aquesta ciutat està organitzant una audició de sardanes que serà a profit dels Hospitals de Sang i es celebrarà molt probablement diumenge vinent al migdia.

REUNIÓ DEL SINDICAT DE LA METAL·LÚRGIA (U. G. T).

Per aquesta nit a dos quarts de deu ha estat convocada una reunió general extraordinària dels efectius del Sindicat Obrer Metal·lúrgic (U, G. T.).

La Junta Directiva del Sindicat recomana l’assistència de tots els afiliats.

INSTAL·LACIÓ DE LES SECRETARIES DE LA UNIÓ LOCAL DE SINDICATS OBRERS (U. G. T.).

Ja quasi enllestides les obres d'habilitació de les cases números 44 i 46 del carrer de les Milícies Catalanes, 48, s'anirà ràpidament a la instal·lació definitiva de les Secretaries de la Unió Local de Sindicats (U. G. T.).

LES ACTIVITATS DEL DISPENSARI MÈDIC.

Persones que darrerament han estat curades al Dispensari Mèdic per presentar ferides, encara que sortosament de poca consideració.

EL nen Josep Cabré, de 5 anys, domiciliat al carrer Joan Pomés,25.

Francesc Ribas, de 22 anys, domiciliat al carrer Bartrina, 137.

Manuel Zapater, de 56 anys amb domicili al carrer de Blasco de Garay, 90.

I el jovenet de 13 anys, Miquel Caparrós. domiciliat al carrer Ramon Llull 64.

CONSELLERÍA MUNICIPAL DE PROVEÏMENTS.

Es demana amb tota urgència a tots els comerciants del major i detall del ram de l’alimentació i cooperatives de consum, que portin durant tota aquesta setmana una relació exacta de les existències que tinguin en poder seu, amb el preu del cost de cada una de les classes de gèneres i amb la data que efectuaren la compra dels seus queviures.

Els que deixin d'atendre aquesta disposició, seran sancionats amb les mesures que es cregui convenient.

NOTA IMPORTANT DEL CONSELL MUNICIPAL (COMISSIÓ DE TREBALL).

Es posa en coneixement que aquesta Comissió ha establert l'horari de 10 a 1 del matí i de 3 a 7 de la tarda per a atendre totes les reclamacions que siguin de la seva incumbència i competència.

CONSELLERIA MUNICIPAL DE PROVEÏMENTS.

La Conselleria Municipal de Proveïments, convoca a tots els comerciants al major, per tal que el proper dimecres, a les 11 del matí, es personin a les oficines d’aquesta conselleria, Pau Iglesias, 13, on es tractaran assumptes de marcat interès.


No hay comentarios: