sábado, 8 de agosto de 2020

L’Acció, dilluns 5 d’octubre de 1.936 pàg. 2


Nota de les organitzacions obreres sobre la festa de demà

Contràriament a les versions circulades declarant festiu el dia de demà, dia 6 d'octubre, les Federacions Locals de Sindicats C. N. T. i U. G. T., fan constar que per acord de les respectives organitzacions ningú deu deixar d'assistir al treball, puix consideren que no són aquests moments de festeigs ni gatzares i si de realitzacions per al bé de la Revolució i del Triomf final.─ Per la Federació L de S. (C. N, T.) Per la Federació Local U. G. T.

NOTA DE LA F. E. T. E.

Aquesta entitat d'acord amb la F. E. T. E. celebrarà demà el 6 d'octubre, i invita a tots els seus afiliats, a concórrer a la manifestació que tindrà lloc demà a Barcelona, organitzada per la U. G. T. regional.

Les representacions de la F. E. T. E. ei reuniran a l’Avinguda 14 d'abril entre Casanoves i Urgell. Amb tal motiu les escoles restaran tancades.

Els companys de Terrassa són pregats de reunir-se a l’estació del Nord, per sortir en el tren de les vuit del matí.

BITLLETS REDUITS PER ASSISTIR A LA MANIFESTACIÓ DE BARCELONA.

Per facilitar els desplaçaments a Barcelona per assistir a la desfilada de milicians que es celebrarà en commemoració del 6 d’octubre del 1.934, s’han establert uns bitllets reduïts d’anada i tornada al preu de 2’75 pessetes.

AVÍS IMPORTANT A TOTS ELS RECADERS.

Es posa en coneixement de tots els recaders inscrits a la U. G. T., de la necessitat que tenen de passar per la secretaria del Sindicat per tal d’evitar contratemps en la funció que exerceixen.

Així mateix es posa en coneixement de tots els recaders que no estan inscrits a cap central sindical, que a partir d’aquesta data no serà permès treballar sense un carnet dels sindicats.

ELS MESTRES I EL 6 D'OCTUBRE.

S'Invita a tots els professors i auxiliars inscrits a la F. E. T. E., a que assisteixen demà a la magna manifestació que en commemoració al 6 d'octubre de l'any 1.934, es celebrarà a Barcelona.

SOCIALITZACIÓ DE LES FLEQUERIES.

Avui, malgrat totes les prevencions que calia presidíssim la iniciativa les quals fèiem constar en el nostre reportatge del passat dissabte, ha començat a la nostra ciutat el regim socialitzat en la producció i venda del pa.

L'estructura que els Sindicats han donat a la socialització del negoci, és la mateixa que descrivíem en el reportatge de referència.

ALS ABONATS AL TELÈFON.

Del Delegat-Interventor de la Telefónica, rebem la nota següent:

Es posa en coneixement dels abonats al telèfon, el deure que tenen de no entorpir amb Ilur negligència la bona marxa administrativa d'aquests serveis, al qual efecte són pregats de liquidar els rebuts que tenen pendents, abans del 5 corrent.

No tractem de ferir la susceptibilitat d'aquells han estat sempre a les immediates consignes de l’hora present, sinó d'encoratjar un estímul general que s'adigui al bon zel de fer més planera la tasca que plana sobre les Delegacions del Consell de la Generalitat.

També es fa avinent als que tenen presentades sol·licituds de baixa, que aquestes no seran admeses, fi no són fonamentats els motius que les informen.

EL CARBÓ MINERAL DE LES INDUSTRIES.

Es notifica a totes les Indústries que necessitin carbó mineral, que per efectuar noves comandes, hauran de passar pel Comitè d'Indústria declarant la quantitat, precedència i fins a què estan destinats.

No hay comentarios: