lunes, 14 de agosto de 2017

El Dia, edició dimecres 31 de gener de 1.934, pàg. 2

UN PETIT SALVATGE.

Ahir a la tarda, quan passava pel carrer del Nord, el Rnd. Lluís G. Ubach, beneficiat de la parròquia del Sant Esperit, fou víctima d'un impuls salvatge per part d'un noi, el qual li tirà un roc a la cara.

Mossèn Lluís resultà amb una ferida que li fou curada pel doctor Duran, el qual diagnositicà: Contusió i hematoma en l'angle esquerre del maximilar inferior, pronòstic lleu.

El fet ha estat denunciat al Jutjat municipal.

En reprovar el fet i fer manifesta la nostra simpatia a l'agredit desitgem que el guariment complet de la seva ferida no es faci esperar.

EL DECRET DEL BUTLLETÍ OFICIAL DE LA GENERALITAT SOBRE L'HOSPITAL.

Per part d'algú, en llegir la part dispositiva del decret aparegut ahir al Butlletí Oficial de la Generalitat de Catalunya, referent a l'Hospital i Casa de Caritat de Sant Llàtzer d'aquesta ciutat, es cregué que cessava en les seves funcions la Junta del dit organisme.

El que hi ha en realitat, és que per haver desaparegut les causes que motivaren que el Patronat fos conferit interinament a la Junta Administrativa de l'Hospital, per no poder ésser l'Ajuntament jutge i part quan prengué l'acord d'incautar-se del Cementiri d'aquesta ciutat, es deixa sense efecte la dita interinitat i continua la Junta tal com estava.


No hay comentarios: