viernes, 4 de agosto de 2017

La Veu de Catalunya, 6 de gener de 1934, pág. 20

CANVI DE RESIDENCIA – INGRES ALS JESUITES – FESTA INTIMA A L’ESCOLA CORAL
(Conferència telefónica de la nit)

Han fixat llur domicili a Barcelona els benvolguts compatricis Joaquim i Joan Tobella i Serra.
Els desitgem feliç estança a la capital catalana.

Ha entrat a la Companyia de Jesús, i ingressat en la residencia que aquesta Ordre té a Torí (Italia) el jove terrassenc Carles Llonch i Fàbregas.

El Jurat qualificador del Concurs organitzat amb motiu del Primer Mes Esportiu de la Joventut Catòlica, ha emès el següent veredicte:

Primer premi a la col·lecció amb tema: “Tot és moure les cames”.
Segon, a la titulada “Fent esport”.
Tercer, a “Salms pópuli”.

L’autor de la primera és Francesc Badiella i de les altres dues Manuel Barceló i Vallhonrat, als quals ens plau felicitar.

El Jutjat el formaren els senyors J. Cardús, Miquel Astals i Josep m. Nogués.

Demà diumenge, a les cinc de la tarda, tindrà lloc a l’estatge de l’Escola Coral, una festa íntima dedicada als seus infants. Hi prendran part l’Escola Coral, la Capella de Música de Sant Pere i la secció d’infats.

Del primer centre docent musical terrassenc que dirigeix el Mestre Pecanins, portà a cap una atractiva i profitosa sessió per als infants, deixebles del nostre Conservatori.

La sala s’omplí de petits estudiants de música, bona part dels quals anaven acompanyats d’alguns familiars.

Començà aquesta sessió docent, amb “La filadora”, de Víctor-Eugeni, bella filigrana musical que interpretà un Quartet de corda i piano, integrat per les senyoretes Beneta Trullàs, Enriqueta Baca, Montserrat Baca, Rosa Puig i Montserrat Comas, les quals foren merescudament aplaudides per la depurada execució de la dita obra.


No hay comentarios: