lunes, 1 de enero de 2018

El Dia, edició dijous 26 de juliol de 1.934, pàg. 2

NENA MOSSEGADA PER UN GAT.

A les deu del matí d'avui, el doctor Sala ha assistit, en el Dispensari Mèdic, la nena de 3 anys, Carme Bonafont, domiciliada al carrer de Pau Marsal, 77, d'unes ferides a la cama dreta, de pronòstic reservat, que li han estat produïdes en mossegar-la un gat.

DENUNCIA PER PASTOREIG ABUSIU.

Els guardes rurals han denunciat a la Comandància Municipal, a Josep Oliveras i López, domiciliat al carrer de Santa Magdalena, 33, per pasturar un ramat de 20 cabres de la seva pertenencia, en un camp propietat de Josep Enrich.

COTXE INCENDIAT.

Prop del dipòsit de gasolina que hi ha instal·lat davant del Bar Comercial, en el lloc denominat les Quatre Carreteres, a les nou del matí, d'avui, s’ha incendiat l'auto número 50.330 R. propietat de Fèlix Cadevall, conduït pel xofer Enric Gabadar.

El foc s'ha iniciat en caure un raig de benzina dintre el motor, mentre s'omplia el dipòsit del cotxe. Les flames s'han propagat amh rapidesa per tot l'auto.

Un nodrit grup de persones que es trobaven en el bar de referència, han aconseguit apagar l'incendi amb mantes i galledes d'aigua.

No s'ha hagut de lamentar cap desgràcia personal.

LOCALS D’ESPECTACLE PENYORATS I CLAUSURATS.

L'Alcaldia ha imposat fortes sancions als propietaris dels bars “Els Caus” i “Bar Sevilla”, dedicats a varietats, on es donaven espectacles immorals.

Els locals dels dits establiments han estat clausurats temporalment.


No hay comentarios: