viernes, 12 de enero de 2018

El Dia, edició divendres 20 de juliol de 1.934, pàg. 2

ALLIBERAMENT.

Ha estat posat en llibertat provisional sota fiança, el motorista Josep Campamà, de 23 anys, resident al carrer de Sans, 30, de la capital, el qual fou detingut per la guàrdia municipal el passat dimarts, per haver atropellat amb la moto que montava, dues persones a la Carretera de Matadepera, fet que ja coneixen els nostres lectors.

DONES QUE ES BARALLEN.

Pels volts de les dotze del matí d'ahir, Maria Salvador Garcia, amb domicili al Bar Canaletas, de la Rambla d'Egara, i Maria Rodríguez i Oriol, habitant també a la Rambla d'Egara, 227, han sostingut una violenta discussió que ha acabat en baralla, davant de la residència de la primera. Uns transeünts han apaivagat les contendents, fent-les retirar a les respectives llars.

El fet ha estat denunciat a la Comandància Municipal,

ROBATORI D'UNA CARTERA.

Ahir a la nit, mentre es trobava en el Bar Sevilla d'aquesta ciutat, li fou sostreta la cartera sense que se'n donés compte, a Jaume Ponsa i March, de 43 anys, natural de Manresa, domiciliat al carrer de Lluís Aldà, 1, baixos, de la capital.

La cartera contenia, a més de documents sense importància, 100 pessetes en bitllets del Banc d'Espanya.

S'ha denunciat el succeït a la Comissaria de Policia.

DONA FERIDA

La dona Carme Santamaría, de 23 anys, casada, resident al darrera el carrer Major de Sant Pere, 6, a dos quarts de set d'avui al matí, ha estat curada pel doctor de tanda al Dispensari Mèdic, d'una grossa ferida tallant al dit índex de la mà esquerra de pronòstic reservat, la qual s'ha produït amb una destral, mentre tallava fustes per a encendre la cuina econòmica.


No hay comentarios: