martes, 16 de enero de 2018

El Dia, edició dissabte 28 de juliol de 1.934, pàg. 2

ROBATORI FRUSTRAT.

Novament s'inténtà perpetrar un robatori en el magatzem que la raó social "Fills de Josep Freixa" té instal·lat al carrer de Sant Pau, número 3. Els malfactors, per a poder penetrar a l'interior del dit magatzem, trencaren els vidres d'una finestra i quan ja anaven a entrar, foren descoberts per uns obrers que casualment passàven pel dit carrer els quals llençaren el crit de "lladres". En comprovar que la seva presència havia estat notada, els lladregots es feren escàpols, saltant la paret del jardí que dóna al carrer de Sant Cristòfor.

Es donà compte del fet a la Comandància de Policia, i aquesta ha començat de practicar diligències per al descobriment i captura dels autors, els quals es suposa que són els mateixos que, ara fa unes tres setmanes, intentaren robar en el mateix magatzem.

BARALLES CONJUGALS.

Ahir a la tarda, el doctor Cadafalch prestà assistència, al Dispensari Mèdic, a Mariana Sanpere, de 34 anys, casada, domiciliada al carrer de Passatge Rodó, 4, la qual presentava una extensa i fonda ferida a la regió occipital, commoció cerebral i masegament general, que li produí el seu marit, en bastonejar-la, conseqüència d’una violenta disputa que sostingueren.

Vist el greu estat de la víctima, l’ambulància de la Creu Roja verificà el seu trasllat a l’Hospital, després de practicada la cura d’urgència.

El fet fou posat en coneixement del Jutjat Municipal.

La guàrdia municipal ha verificat aquest matí la detenció de l'espòs de la víctima, Antoni Jordan i Espinosa, de 36 anys, el qual ha ingressat a la presó d'aquest partit.

El detingut ha estat posat a disposició del Jutjat de Primera Instància, perquè aquest obri el corresponent sumari.

MES INCENDIS DE BOSCOS

Durant el matí d'ahir, continuaren cremant tres boscos situats en aquest districte municipal.
Un dels boscos incendiats, és el que rodeja la casa de camp de Can Trias.

També es trobaven envaits per les flames, un bosc emplaçat prop de Vista Alegre i altra extensió boscana propera a Can Viver.

Tots aquests incendis, quedaren sufocats a la tarda d'ahir.


No hay comentarios: