lunes, 29 de enero de 2018

El Dia, edició dimecres 22 d’agost de 1.934, pàg. 2

UNA DONA.QUE FUIG DE LA LLAR CONJUGAL

A darrera hora d'ahir a la tarda, es presentà a la Comissaria de Policia, Manuel Ramos i Ayudant, de 37 anys, casat, natural d'Alcolea de Cinca (Castelló de la Plana), amb domicili al carrer Dr. Ventalló, 5, i denuncia que la seva esposa ha fugit del seu domicili amb un individu anomenat Pasqual Almerge. A més a més, la fugitiva s'ha emportat una cartera del denunciant en la qual hi ha la seva documentació i una quantitat de pessetes.

Aixi mateix ha fugit amb els seus dos filis, Ramon i Edualda, de 9 i 5 anys, respectivament.

El Ramos ha fet constar en la seva denúncia, que creu que els fugitius es troben al domicili d'una dona de Barcelona que es diu Miquela Almerge, habitant al carrer de Mallorca, 8, quart pis, segona porta.

MOTORISTA DENUNCIAT.

La guàrdia civil de Tàrrega denuncià el conductor de la moto de la matrícula de Barcelona núm. 2.099, Lluís Saló, de Terrassa, per infringir el reglament de circulació per carretera.

PEIX DECOMISAT.

Pel veterinari inspector interí del Mercat de la Independència, han estat decomisats 25 quilos de tonyina, per no reunir les condicions sanitàries degudes.

DETENCIO.

Ahir a la tarda, els agents de policia governativa de la capital, practicaren la detenció de Puríssim Legua i Ginés, de 33 anys, amb domicili al poble de Sallent, el qual estava reclamat, per creure-se’ls complicat amb les troballes de dinamita de la nostra ciutat.

El detingut té antecedents a la Comisaria Superior de Policia per un afer succeït el dia 25 de juny de 1932.

Ha ingressat als calabossos de la Prefectura.


No hay comentarios: