martes, 23 de enero de 2018

El Dia, edició divendres 10 d’agost de 1.934, pàg. 2

ACCIDENT CASUAL

El noi de 7 anys, Eduard Martínez, natural d'Almeria, domiciliat al carrer de Llúria, 91, avui a les vuit del matí, mentre posava pa a un am per a pescar en una bassa situada a la barriada de Can Aurell, ha tingut la desgracia de clavar-se aquest al dit anular de la mà dreta, produint-se una fonda ferida.

Ha estat assistit al Dispensari Mèdic, pel doctor de torn.

ALLIBERAMENT.

Avui al mati. ha estat alliberat, Amadeu Espel i Dordal. propietari del cotxe 20281 matricula B. que el passat dimarts a la tarda, atropellà a la Carretera de Sibadell el vei d'aquesta ciutat Ramon Munill, qui morí víctima de l'accident. L'Espel havia estat detingut ahir.

AVIS INTERESSANT PER ALS CAÇADORS

La Societat de Caçadors Egara demana a tots els aficionats a la cacera, que s’abstinguin de sortit fins el dia primer de setembre, puix segons nota del Conseller d’Economia i Agricultura, el periode de l’obertura del temps de caça, començarà el dia 15, fins el 31 d’agost per les guatlles, i el primer de setembre per la caça en general.

El paràgraf segon de la disposició, solament autoritza caçar la guatlla en terreny de rostoll. Com sigui que a la nostra comarca no existeix la caça indicada, ni el dit terreny, els guardes d'aquesta societat, mossos d'Esquadra i guàrdia civil, castigaran enèrgicament, degut als abusos d'altres anys, els que trobin infringint aquesta disposició publicada en el Butlletí de la Generalitat de Catalunya, del 15 del proppassat juliol.


No hay comentarios: