miércoles, 17 de enero de 2018

La Veu de Catalunya, 28 de juliol de 1934, pág. 8

Durant aquesta setmana hi ha hagut alguns incendis en els boscos dels voltants de la nostra ciutat, entre altres a Can Mnllor, propietat de la vídua Masana, on es cremaren uns 150 metres quadrats de bosc de pins. Un Petit incendi en una bosc propietat de Can Ribes, a Les Fonts, i un altre a Can Tries. També s’incendiaren uns 200 metres quadrats de pins a Can Misert, propietat del senyor Barata.

Amb motiu de donar el nom del malaguanyat Emili Soler i Anglada al carrer que fins ara s’havia dit de Sant Leopold, tindrà lloc diumenge, a les dotze del migdia, un homenatge del poble de Terrasa a l’inoblidable Emili Soler.

La senyora Francesca Pladellorens, esposa del nostre estimat amic l’advocat senyor Miquel Escudé, ha deslliurat feliçment un xamós i eixerit vailet, primer fill del jove matrimoni.

S’ha concertat el prometatge del nostre benvolgut amic, el jove industrial Miquel Mach, amb la molt simpática senyoreta Na Mercé Núñez, de la capital.

L’alcaldia ha imposat Fortes sancions als propietaris dels bars Els Caus i Bar Sevilla, dedicats a varietats, on es donaven espectacles immorals.

Els locals dels referits Establiments han estat clausurats temporalment.

Ha sortit cap a Suècia el nostre amic Ramon Cabeza, per tal de representar Catalunya en el XVI Congrés Universal d’Esperanto, celebrador a Estocolm, del 4 a l’11 d’adost vinent.

Després d’un llarg viatge efectuat als Estats Units, per a visitar Nova York, Xicago i Washington, es troben novament a la nostra ciutatm l’ol·lustrat metge doctor Josep Ullés i la seva esposa, la distingida senyora Rosa Armengol.

Els veïns i la colònia estiuenca de Les Fonts, organitzen enguany una sugestiva Festa Major, els actes de la qual tindran lloc avui i demà.

Hi haurà un solemne ofici a la capella d’aquella parroquia, audicions de sardanes, partit de futbol al camp d’esports de les Fonts, concert vocal a càrrec de la Capella de Música de Sant Pere i balls i funcions teatrals en el magnífic envelat que s’alçarà prop de la carretera, al costat de les pistes de tenis.

La compañía dels F.C. de Catalunya, establirà, durant el diumenge, un servei extraordinari de trens.

Heus ací el programa dels actes que es celebraran demà amb motiu de la seva Festa Major.

Al matí, a les nou, missa a la parroquia de Sant Pere, de la nostra ciutat. A les onze, audició de sardanes al Pla del Bon Aire. A dos quarts de dotze, festa de la flor. A dos quarts d’una, esclat d’una traca valenciana. A la tarda, a les quatre, ballets a l’envelat a càrrec de l’Esbart Dansaire del Centre Social. A dos quarts de sis ball. A les deu de la nit, lluït ball de gala a l’envelat.


No hay comentarios: