miércoles, 17 de enero de 2018

El Dia, edició dilluns 30 de juliol de 1.934, pàg. 2

ENTREMALIADURES INFANTILS QUE DONEN MAL RESULTAT.

Una colla d'infants que jugaven el passat dissabte prop d'un solar emplaçat al carrer de l'Agricultura, trobaren un niu d'abelles, dintre un pal dels molts que encerclen el dit solar.

Acte seguit, els vailets procuraren amb bastons, fer caure el niu a terra. Les abelles, enfurismades, les emprengueren a fiblades contra els seus turmentadors, que es feren escàpols àmb rapidesa.

Al nen de 6 anys, Joan Ramon i Ferrer, domiciliat al carrer de l'Agricultura, 107, se li enganxaren dues abelles a la cara, la qual li deixaren terriblement botinflada.

També resultaren amb picades d' abelles al cap i a les mans, dos infants més.

NEN AMB CREMADES

A la una d'ahir al migdia, en el Dispensari Mèdic, fou assistit pel doctor Trincheria, el nen de 3 anys, Antoni Salvador, domiciliat al carrer de Topete, 9, el qual presentava cremades de segon grau a la mà dreta, que es produí en tocar un pot d'aigua bullenta.

IDENTIFICACIÓ D'UN CADÀVER.

A darrera hora de la tarda del passat dissabte, fou identificat l'individu mort el mateix dia pel tren del Nord ascendent, que surt de la nostra ciutat a les 12'40, fet que ja saben els nostres lectors.

Ha resultat ésser Joaquim Jordà, de 45 anys, casat, habitant al carrer de Transversal, 119, el mateix al nom del qual anava estès el carnet de l'Associació l'Empleats i Tècnics, trobat en una de les butxaques de l'américana del difunt, el dia d'autos.


No hay comentarios: