viernes, 22 de enero de 2021

El Dia, edició de divendres 19 de febrer de 1.937, pàg. 2 i 3

L’ACTE DE DEMÀ AL TEATRE DEL POBLE.

No és simplement un concert de música pura, sinó un recital comentat adreçat especialment a tots aquells que en la música no hi senten més que una barreja de melodies i acords.

Es un concert de cara al poble i per el poble.

Cal fer avinent també, que el resultat íntegre va directament a ajudar les despeses d’Assistència Social i que en aquests moments degut al gros contingut de refugiats que hi ha a Terrassa i els que properament arribaran, es això doncs, doble motiu per tal que tots els terrassencs compleixin con han vingut fent sempre, i assisteixin a l’esmentat concert. Cal que us apresseu a adquirir les localitats, ja que per moments es van esgotant.

A PARTIR DE DIMARS, NOU HORARI A LES BARBERIES.

Per acord de la Col·lectivitat de Barbers i Perruquers, a partir del proper dimarts els establiments del ram prestaran servei permanent de dimarts a dissabtes de les 9 del matí a les 8 del vespre.

NOTA DEL SOCORS ROIG INTERNACIONAL.

Demà dissabte, a les 5 de la tarda, organitzat per la Comissió Municipal de Cultura, tindrà lloc en el Teatre del Poble (Abans Principal) la celebració d’un gran festival amb el fi de recaptar cabals amb destinació annexes a aquesta Conselleria.

El Socors Roig Internacional (secció Terrassa) que tothom ha demostrat la seva solidaritat vers els organismes de l’Estat i del Municipi, amb la seva aportació moral i material, aprofita aquesta nova ocasió per a recomanar a tots els seus afiliats i el ciutadans antifeixistes en general concorrin a aquest festival i així contribuiran a la recaptació d’uns cabals, ajudant a fer front a les grans exigències i necessitats que ens ha creat la guerra.

Tots prop de la Conselleria d’Assistència Social !.

Tots a contribuir a l’obra d’Ajut !.

Tots demà dissabte al festival organitzat per la Comissió Municipal de Cultura !.

EL FESTIVAL D’AQUESTA NIT AL TEATRE DEL POBLE.

A dos quarts de 10 d’aquesta nit, donarà començ l’extraordinari festival que el P. S. U. ─delegació local─ ha organitzat en el Teatre del Poble.

Lola Cabello, la gran figura de l’art flamenc espanyol, aquesta artista tan excel·lent com popular, és la base del gran espectacle, l’anunci el qual tan gran interès ha desvetllat a la nostra ciutat, on la Cabello és tan coneguda com admirada.

Un seguit d'altres atraccions totes elles d'excel·lent qualitat, acabaran d'arrodonir el programa d'aquesta sessió de varietats, altre dels grans valors de les quals, el constitueix l'acabadíssim conjunt de jazz "Hispania Boys".

Aquest festival és a profit de les milícies.

CONFERÈNCIA D'EMILI MIRA.

El Sindicat del Ram de la Fusta (U. G. T.) ha organitzat per a demà dissabte, a les 9 de la vetlla, una conferència en la qual el company Emili Mira, dissertarà sobre el tema: «Paper dels Sindicats en el present i el futur».

RADIO BENEFICIENCIA LOCAL.

Un gest exemplar digne d’imitar, és el de les treballadores de la casa Torredemer, les quals acaben de lliurar a Ràdio Terrassa, catorze jerseis i quatre bufandes, tot de bona qualitat, amb destí als necessitats i refugiats dels fronts de guerra. Té més importància el donatiu, si hom té en compte que la confecció de les peces de roda esmentades ha anat a càrrec de les mateixes donants.

La Secció de Beneficència de Ràdio Terrassa funciona en caràcter permanent.

VISITA A L'ESCOLA DEL TREBALL DE BARCELONA.

Organitzat per l'Associació d'Alumnes i Ex-Alumnes de l'Escola Municipal  d'Arts i Oficis, «AEMAOT» el proper diumenge s'efectuarà una visita a la molt important Escola del Treball de Barcelona.

Sortida, a les 9 del mati, pels F F C C de Sarrià.

Per més detalls a l'estatge suplementari (Milícies Catalanes. 56 - 1er. Pis) el dissabte de 7 a 9 del vespre.

NOTA DE LA CONSELLERIA DE DEFENSA :: INTERESSA ALS FAMILIARS DE MILICIANS MORTS O DESAPAREGUTS.

Aquesta Conselleria de Defensa, posa a coneixement de tots els familiars dels milicians que per dissort han mort o desaparegut en els diversos fronts de combat i que ja hagin passat per aquesta Conselleria, que des del proper dilluns dia 22 del corrent ja poden anar a cobrar llurs subsidis a la Conselleria de Defensa (Oficines d’Estadística) tercer pis, Barcelona amb la mateixa autorització.

Es prega als afectats per aquesta disposició i que encara no han passat per la Conselleria de Defensa d’aquesta ciutat ho facin amb tota brevetat, per tal de no entorpir el cobrament dels subsidis.

No hay comentarios: