jueves, 14 de enero de 2021

La Humanitat : Any 6, núm. 1551 (13 febrer 1937) pàg.2.

El conflicte d’Esparraguera.

Convocats per la Federació Catalana de les Indústries Fabril, Tèxtil i Annexes s'han reunit a Barcelona, representacions de les poblacions de Sabadell. Manresa, Terrassa, Olesa de Montserrat i Sant Feliu. En l'esmentada reunió s'ha acordat la celebració d'un míting de concentració Comarcal a Esparreguera per a avui, dissabte.

A més, com a conseqüència dels treballs realitzats per aquestes representacions prop del Comitè Regional de la C. N. T. per tal de solucionar satisfactòriament aquest conflicte. s'ha aconseguit que una comissió mixta de la U. G. T. i C. N. T. es desplaci a Esparreguera per tal d'estudiar sobre el terreny l'ocorregut i cercar solucions viables que acabin Immediatament amb un conflicte que no són aquests els moments més oportuns, per a que perduri.

Creiem que el sentit de responsabilitat en aquests moments greus s'imposarà i acabarem per sempre amb aquestes pugnes que a ningú beneficien i que solament al feixisme poden afavorir.

La guerra civil dura i difícil imposarà a la classe treballadora unitat i cordialitat i cal Imposar-la a tota costa si no volem que .a Catalunya es repeteixi l'experiència tràgica i dolorosa de Màlaga.

No hay comentarios: