jueves, 14 de enero de 2021

Front, edició de dissabte, 13 Febrer 1937, pàg. 2

ACTE DË CLAUSURA DE LA CONFERÈNCIA DE LA INDUSTRIA TÈXTIL DEL P.O.U.M

Demà diumenge, a les onze del matí, tindrà lloc en el saló d'actes del Partit Obrer d'Unificació Marxista, l'acte de clausura de la Conferència de la Indústria Tèxtil del P. O. U .M.

A aquest acte hi prendran part els ponents de les diferents matèries tractades en la Conferència i els camarades Oltra Picó del Consell d'Economia de Catalunya i Andreu Nin, ex-conseller de la Generalitat.

CONFERENCIA RADIOFÒNICA PER AQUESTA NIT

Aquesta nit, a dos quarts de deu en punt, des del micròfon de Ràdio Terrassa, donarà una conferència el company Màxim Costa, sobre el tema "Estadística i Comptabilitat".

Aquesta conferència forma part del cicle organitzat amb motiu dc la Conferència de la Indústria Tèxtil del P.O,U.M.

ELS SALARIS DE LA MANIFESTACIÓ

La Conselleria d'Assistència Social, ha rebut, d'acord amb el disposat per les centrals sindicals U. G. T. i C. N. T., i amb motiu de la manifestació del passat dijous les següents quantitats productes dels salaris corresponents a les quatre hores de la tarda: J. Guardiola i Ros, 4'60; S. Badiella, 70; Bugoni i Llonc,179’10; Badiella, Roig i Oliu, 116’50; Eugeni Roig," 62’65; Guillem Vigo, 116'40; Guillemot, Serra i Cia., 126'40; Amorós i Cia. E. C, 558'80; B. Puig, 38’60; Josep Roig, 38'60; Josep Roig, 59’40; Matèries Industrials, 287'80; Josep Altisen, 200’85. Total, 1.821’10. Suma anterior, 1.884'55. Total pessetes 3.705'65.

METGES DE TORN PER A DEMÀ

Metges de torn al Dispensari per a demà diumenge:

De 8 a 10; doctor López Arias.

De 10 a 12: doctor Carles Maturana.

De 12 a 2: doctor Francesc Maturana.

De 2 a 4: doctor Santiago Palet.

De 4 a 6: doctor Jaume Ferrer.

De 6 a 8:. doctor Gómez Fajardo.

MILICIANS QUE MARXEN

Ahir al vespre sortiren per l'Estació del Nord una centúria dels milicians que fins ara havien anat prestant servei en la caserna dels ex-escolapis.

DISPENSARI D'URGÈNCIA

En les darreres vint-i-quatre hores s’han registrat els següents accidents:

Antoni Marin, de 19 anys i domiciliat al carrer del Torrent, 142, presentant a causa d’una caiguda de bicicleta, fractura terç anterior radi dret i excoriacions cuixa esquerra. Després d'assistit ha passat al seu domicili.

A causa també d'una caiguda a la via pública, ha estol curat Pau Torres, de 45 anys d'edat, i habitant al carrer Col·legi 58, presentant segons diagnòstic, fractura de tíbia i peroné terç interior.

Joan Delint dc 34 anys i habitant a la veïna població de Castellar del Vallès, ha estat assistit al nostre Dispensari presentant ferides contuses al front i arreu del nas a causa d'una caiguda a la via pública.

TEATRE DEL POBLE

En el Teatre del Poble es donaran aquests dies tres funcions per la Companyia Herrero-Guitart.

Avui, a les deu de la nit, es posarà en escena la comèdia en tres actes, original de Leandre Navarro i Adolf Torrado, "Dueña y Señora". Demà, a la tarda, "María la Famosa", d'Antoni Quintero i Pascual Guillén. I a la nit, "El perfume del pecado”, comèdia frívola en tres actes de Stear Gipay, traduïda per Enric Mario.

Preus i notes de costum.

PROHIBICIÓ DE CAÇAR AMB ARMES DE FOC

La Presidència del Consell. Municipal d'aquesta ciutat, davant les circumstàncies del moment, i atenent ordres superiors, fa avinent:

Primer. A partir del proper dilluns, dia 15, queda terminantment prohibit la practica de l'exercici de caça amb armes de foc dintre del terme municipal, quedant, per tant, derogat i sense cap efecte, el Ban publicat amb anterioritat en què s'autoritzava.

Segon. Es obligació ineludible de tots els ciutadans amants de la caça l'exacte compliment del disposat precedentment, advertint-los a la vegada que tota contravenció serà sancionada amb el rigor que sigui d'aplicació segons els casos.

El que es fa públic per a general coneixement

DONATIUS PER ASSISTÈNCIA SOCIAL

Casa Jorba Germans: 30 jerseis, 12 gavanys nens, 12 vestits nen, 30 pràctics, 12 camisetes punt anglès home, 24 camisetes punt anglès nen.

Ràdio Terrassa: 64 pantalons diverses, mides, jerseis nens diverses mides, 18 mallots nen, 11 mallots nen, 18 bufandes, 7 vestits diverses talles de llana, 5 americanes de llana, un paquet de cotó fluix, 5 parells de mitjons, 6 camises i 6 calçotets, 6 camises, 1 bufanda, 3 pantalons, 3 caçadores, 2 suèters, 1 parell de peücs, 5 jerseis, 2 capses de mitjons, 1 capça grossa de mitjons i mocadors.

INSTRUCCIONS PER ALS QUE HAGIN D'ASSISTIR AL MÍTING DE DEMÀ

Tots els companys inscrits per assistir demà al matí al míting organitzat per les JJ. LL. per a la formació del Front de la Joventut Revolucionaria, han de concentrar-se a les nou del matí al local social, Joaquim Maurin, 40.

IMPORTANT PELS MILICIANS DEL FRONT D'OSCA EN PERMÍS

Hom fa avinent a tots els milicians de la columna Miquel Pedrola, bandera Llovera, que vingueren el dia 6 de permís, la conveniència que no manquin el dilluns proper, dia 15, a la reunió que es celebrarà a les vuit del vespre al Departament de Guerra del P. O. U. M., Joaquim Maurin, 40, per tal de tractar d'un assumpte Interessant

TREN ESPECIAL PER ASSISTIR AL MÍTING DE DIUMENGE DEL "FRONT DE JOVENTUT REVOLUCIONARIA"

Camarades: Donada la importància de l'acte organitzat per el proper diumenge a les onze del matí a la Plaça de Catalunya, de Barcelona, per les Joventuts Llibertàries, en el qual s'hi ha adherit la Joventut Comunista Ibérica, acte que serà per forjar el "Front de la Joventut Revolucionaria", els Comitès Locals de les dues organitzacions s'han posat d'acord per organitzar un tren especial de conjunt que sortirà a les deu del matí pels Ferrocarrils de Catalunya.

Tots els afiliats i simpatitzants poden passar a inscriure's als locals socials de les dues organitzacions.

Joventuts Revolucionaries! No manqueu a aquest important acte!

Per les JJ.LL. i la J. C. I.

Els Comitès

NOUS POLICIES

Han vingut a engruixir la plantilla local de policies, tres nous elements, destinats a reforçar l'organització policíaca de la Comissaria de la nostra ciutat.

A més, avui visitarà aquell Departament l'Inspector dels Serveis d'Ordre Públic de la capital, Soler Arumí.

No hay comentarios: