jueves, 13 de julio de 2017

L'Acció, edició dilluns 4 de dessembre de 1.933, pàg. 2

PLUGES INTENSES DAMUNT TERRASSA

Els que reclosos tota la setmana esperem el diumenge per expansionar-nos anant als llocs on la pública atenció és reclamada, o simplement ens esplaiem anant a passejar el «garbo», vàrem tenir amb el dia atmosfèric d'ahir, un diumenge ple de desesma.

Per sort dels, exclusivitzats amadors del fútbol, es produí a les primeras horas de la tarda un espirall en la densitat de les boires que els permetré d'obirar unes llenques de cel i d'anar-se a delectar amb un partit super en el qual segons ens diuen els entesos, hi hagué gols a favor dels terrassencs fins a omplir-se'n les butxaques.

Avui al temps encara s'ha presentat cellajunc i amb irresistibles ganes de somicar. Un impetuós, vent de llevant, produeix sovint uns ruixats intermitents, tant per l’espai de durada com per la quantitat de l'aigua que cau. Alló que se'n diu ben bé mal temps.

I pell, que veiem, el cel té bones ganes de ploure. Mentre no n'arribi a fer massa, com a la propera comarca del Baix Empordà.

LA CONFERENCIA RABASSAIRE A CARREC DE NA LEONOR VINYETA D'ARAGAI

Per motius aliens a la volunat dels organitzadors, ahir a la tarda hagué d'ajornar-se la conferència que havia de tenir Iloc a la «Joventut Terrassenca», organitzada per la Unió de Rabassaires local.

Com que la notícia de la suspensió no es tingué fins a darrera hora, quan la sala ja estava comblada d'oiens, el rabassaire Ramon Mas els dirigí unes paraules ben encertades, anunciant-los, a més, que en, breu serà senyalada nova data per a la celebració d'aquest acte cultural.



No hay comentarios: