jueves, 7 de septiembre de 2017

El Dia, edició dijous 15 de febrer de 1.934, pàg. 2

DE L'ATEMPTAT D’ABANS D’AHIR.

Ahir a la tarda regressaren a Barcelona després d'haver practicat algunes diligències a la nostra ciutat, els agents de la Brigada social que acudiren a Terrassa amb motiu de l’atemptat de que fou víctima l’empleat de l’escriptori de la fàbrica «Gèneres de Punt Rafel», el vespre d'abans d’ahir.

Sembla confirmar-se que l'agressor degué sofrir una confusió, puix que no hi ha antecedents que donin motiu a creure que l'atemptat pogués anar dirigit intencionadament contra el dit empleat.

En canvi, l'encarregat de la filatura de la mateixa casa, ens diuen que havia estat amenaçat diverses vegades per no haver donat treball a un tal Joan Gené i que les amenaces d'aquest havien arribat, àdhuc, a l'esposa del referit encarregat. El Gené, junt amb quatre individus més, tal com donàrem compte en la nostra edició d'ahir, foren detinguts per la policia i reclosos al dipòsit municipal, on encara continuen en l'actualitat.

Hom remarca que, a desgrat d'haver estat engegats els trets a quatre metres de distància, cap d'ells aconseguí fer blanc ni es nota un sol impacte a les parets, el qual, sembla demostrar que l'intent de l'agressor degué ésser el d’atemoritzar l’encarregat objecte de les seves amenaces. Almenys, aquestes són les deduccions que han tret els agents de la Brigada social, de llurs esbrinaments.


No hay comentarios: