domingo, 10 de septiembre de 2017

El Dia, edició dimars 20 de febrer de 1.934, pàg. 2

DE L’INCENDI A LA BOVILA ALMIRALL.

El senyor Jaume Almirall, propietari de la bòvila on, com saben els nostres lectors, es declarà un incendi la matinada d'ahir, ens demana i ho fem gustosament, que en el seu nom donem les gràcies al Cos de Bombers pel seu zel en apagar el foc com també a les autoritats, guardia municipal i civil i demés, com als nombrosos veïns que hi feren cap, tots els quals, els uns amb llurs encertades disposicions i amb llur esforç personal els altres, contribuïren també a l'extinció de l’incendi.

CONFERENCIA D'ANDREU NIN A L'ESCOLA INDUSTRIAL.

Dintre del curs de conferències organitzades pel Patronat de l'Escola Industrial, Andreu Nin, el divendres, dia 23, a dos quarts de cinc de la tarda, parlarà sobre «La indústria a Rússia abans i ara». L'acte serà radiat per Ràdio Terrassa.


L’ ADOB DE LA FONT DEL SAUC DE SANT LLORENÇ

Ens comunica el Centre Excursionista, que uns voluntariosos joves pertanyents a aquesta entitat, han construït, de nou, la part obrada de la Font del Sauc de la muntanya de Sant Llorenç del Munt, la qual Font, estaba del tot malmesa des de feia algún temps.

En elogiar el meritori treball d’aquests socis de la nostra primera entitat excursionista, no podem menys que censurar i reprobar, una vegada més, la incultura d’aquelles persones que dient-se o no excursionistes, es dediquen a malmetre fonts, trencar rètols, pintar noms i ninots a les ermites, fonts o arbres i deixar sempre per alla on passen, proves de la seva desaprensió i ineducació, censurables per tots els bons excursionistes i pels amants dels bells indrets de la natura

No hay comentarios: